Ennakko: Costa Rica v Kreikka

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

 

COSTA RICA – KREIKKA

 

Illan myöhäisemmässä jatkopelissä iskevät yhteen Costa Rica ja Kreikka. Ottelu alkaa klo 23.00.

 

Koko maailman ällikällä lyönyt Costa Rica voitti oman lohkonsa. Se purjehti läpi lohkovoittajana tappioitta kolmea takavuosien maailmanmestaria vastaan. Ennakkoluulottomasti pelanneet costaricalaiset sykähdyttivät hyökkäävällä pelityylillään ja varmasti lähtevät kaatamaan Kreikkaa samalla sapluunalla. Varsinkin tähtipelaaja Joel Campbell on ollut kisoissa hurjassa vireessä ja väkkärämäisen taitoniekan kanssa saavat Kreikan puolustajat olla erityisen tarkkoina.

 

Kreikka puolestaan sai paikkansa jatkopeleihin kyseenalaisella viime hetkien rankkarilla Norsunluurannikkoa vastaan lohkonsa päätöskierroksella. Nyt Kreikka lähtee jopa altavastaajana, koska Costa Rica on noussut vedonvälittäjien keskuudessa suosikiksi. Suhteellisen toimivaan puolustuspeliin luottava Kreikka on vaikeasti lyötävä, mutta heidän hyökkäyspää ei ole millään mittarilla katsottuna maailman eliittiä. Mahdollisuuksia jatkoon heillä kuitenkin on, eikä Costa Ricaa parempaa vastustajaa ennakolta kukaan voisi toivoa.

 

Ottelun voittaja tulee kohtaamaan Hollannin seuraavalla kierroksella.

 

Iske vedot sisään Betssonilla tästä linkistä ja varmista lisäjännitys illan otteluun.

 

Puoliaika.comin vetoina illan otteluun ovat nämä kaksi kohdetta:

 

1. Uskomme Costa Rican ennakkosuosikin aseman vaikeuttavan joukkueen pelaamista ja Kreikan nappaavan jatkopaikan nipin napin. Eli kohteeseen Kreikan voitto, kertoimella 2.90.

 

2. Uskomme myös vähämaaliseen otteluun, jossa 1 maali riittää jopa jatkopaikkaan. Eli haemme under 1.5 kertoimella 2.40.