Ennakko: Brasilia v Saksa

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

 

BRASILIA – SAKSA

 

 

MM-kisojen ensimmäisessä välierässä kohtaavat Brasilia ja Saksa. Ottelu alkaa klo. 23.00.

 

 

Brasilia lähtee kotikisoissaan illan välierään sekavissa merkeissä. Sen kaksi tärkeintä pelaajaa on telakalla loukkaantumisten takia. Ykköstähti Neymarin kisat päättyivät Kolumbian Camilo Zunigan polveen ja maailman paras toppari, Thiago Silva, on myös sivussa. Tällä voi olla kahdenlaisia vaikutuksia joukkueeseen. Se voi joko musertaa pelaajien itseluottamuksen mahtavaa Saksaa vastaan. Toinen vaihtoehto on se, että se galvanoi porukan hurmiotilaan, jossa halutaan voittaa varsinkin Neymarin puolesta.

 

Jatkopeleissä Neymar on pudonnut kuolevaisten joukkoon, eikä alkusarjasta tuttuja huikeita yksilösuorituksia ole nähty läheskään samaan malliin. Joidenkin asiantuntijoiden papereissa hänet todennäköisesti korvaava Willian voi olla jopa vahvistus… Ilta tulee näyttämään minkälaisella mielellä ja jalalla kotijoukkue on liikkeellä. Brasilian puolesta puhuu fakta: se ei ole hävinnyt merkityksellistä maaottelua kotimaassaan lähes 40 vuoteen…

 

 

Saksa on ollut kisoissa varma suorittaja. Alkusarjassa vahvasti pelannut nippu ei ole tehnyt mitään maagista avausottelun Portugali-murskajaisten jälkeen. Mutta niin hyvin tyypillisesti he ovat tehneet juuri sen mitä tarvitaan ja matka kohti finaalia on tasaista lanausta. Saksalla on edelleen kisojen paras materiaali. Sillä on joukkue täynnä huippupelaajia ja sen suoritustaso on erinomaista. Heikkouksia saa etsiä suurennuslasin kanssa. Nyt Saksalla onkin mainio tilaisuus raivata tie finaaliin. Brasilia on varmasti jollain tasolla sekaisin ja heillä on jo tappiolle täydellinen tekosyykin olemassa. Illalla selviää miten käy.

 

 

Iske illan peliin vedot Betssonilla täydellisen jännityksen hankkimiseksi. Helpoiten se onnistuu tästä linkistä.

 

 

Puoliaika.comin toimituksen haut illan otteluun ovat seuraavanlaiset:

 

1. Uskomme vahvasti tasaiseen otteluun ja ensimmäinen hakumme onkin ’draw no bet’-veto jossa pelaamme Saksaa kertoimella 2.03. Tasapeliin päättyessä panos palautetaan.

 

2. Uskomme ottelun maalimäärään jäävän alhaiseksi ja toinen hakumme on under 2.5 maalia kertoimella 1.60.

Edellinen artikkeliVideo: Tätä älyttömämpää reaktiota punaiseen korttiin ei ole
Seuraava artikkeliKooste: Brasilia – Saksa