Ennakko: Brasilia v Kolumbia

720px-WC-2014-Brasil.svg_

 

 

BRASILIA – KOLUMBIA

 

 

Perjantai-illan toisessa puolivälierätrillerissä kohtaavat Brasilia ja Kolumbia. Ottelu alkaa klo. 23.00.

 

 

Kotijoukkue Brasilia lähtee metsästämään välieräpaikkaa tänään. Hyökkäävää ja viihdyttävää futista pelannut Brasilia on ottelussa ennakkosuosikki, mutta kuten Chile-ottelukin osoitti, sekin on horjutettavissa. Brasilialla on valtavat paineet niskassaan, koska ainoastaan mestaruus kelpaa kotiyleisölle.

 

Huomioonpantavaa oli Hulkin pirteys edellisessä ottelussa. Jos he saavat lihaskimpun pelaamaan läheskään parhaalla tasollaan on Brasilialla yksi lisäase Kolumbian kaatamiseksi. Kisoissa täysin flopannut Hulk onkin nyt itseluottamusta täynnä. On aina olemassa mahdollisuus et Felipe Scolari laittaa jarruja pelaajilleen, koska Kolumbian hyökkäys on supervaarallinen. Brasilia on joka tapauksessa suosikkina ottelussa, eikä vähiten huikean Neymarin takia.

 

 

Kolumbia on ollut kisojen tuikkivia valopilkkuja. Aivan maagisen hyvin keskikentältä hyökkäävät kaverit ovat pistäneet jo monet vastustajat solmuun. Tähtipelaajat James Rodriguez ja Juan Cuadrado ovat olleet fantastisia. Kisoissa jo viisi maalia iskenyt James onkin nyt brasilialaisten papereissa punakynällä ympyröitynä.

 

Kolumbia lähtee todennäköisesti pelaamaan vahvaa hyökkäyspeliään laitojen kautta, varsinkin oikea laita kannattaa pistää merkille. Cuadrado-Juan Camilo Zuniga kaksikko on ollut kisojen paras laitapari. Kolumbian puolustuspää ei ole mitenkään vedenpitävä, vaikka Mario Yepes dominoikin Uruguayta vastaan. Nyt Kolumbia lähtee rohkeasti järisyttämään jalkapallojättejä.

 

 

Maksimaalisen jännityksen takaamiseksi iske vedot sisään Betssonilla tästä linkistä.

 

 

Puoliaika.comin haut illan otteluun ovat seuraavanlaiset:

 

1. Haemme uhkarohkeasti jättishokkia ja pelaamme Kolumbia -1 kertoimella 12.00. Brasilia on selkeä suosikki ottelussa, mutta ihmeitä on tapahtunut ennenkin.

 

2. Toinen vetomme on ottelun maalimäärä ja uskomme sen nousevan over 2.5 kertoimella 2.18.

Edellinen artikkeliVideo: Top10 ovelinta vaparikuviota – Tästä vinkkejä omiin vapareihisi
Seuraava artikkeliKooste: Ranska – Saksa