Ennakko: Brasilia v Chile

720px-WC-2014-Brasil.svg_

BRASILIA – CHILE

Illan ensimmäisessä jatkopelissä kohtaavat kisaisäntä Brasilia ja kisojen yksi positiivisimmista joukkueista, Chile.

Kotiedun omaava Brasilia voitti avausottelussaan Kroatian. Jännittävien vaiheiden jälkeen kroatialaiset kaatuivat lukemin 3-1.

Tämän jälkeen brassit kohtasivat Meksikon. Ottelu oli huikea jännitysnäytelmä. Meksikon suureksi sankariksi nousi maalivahti GuillermoMemoOchoa. Ochoa oli uskomattomassa vireessä ja pelasti useita ”varmoja” maaleja, varmistaen ottelusta tasapelin.

Lohkon viimeisessä ottelussa Brasilia kukisti Kamerunin. Kamerun pysyi hyvin isäntien mukana pelin alussa. Loppujen lopuksi Brasilia oli liian kova ja varsinkin tähtipelaaja Neymar oli huikeassa iskussa.

Chile puolestaan aloitti kisat lyömällä Australian. Ensimmäisellä jaksolla aussit aiheuttivat massiivisia ongelmia Chilen alakerralle ja he olivatkin monesti maalitilanteissa. Chile järjesti kuitenkin ottelun alussa itselleen johtoaseman, joka piti loppuun asti. Varsinkin Jorge Valdivian maali oli yksi kisojen helmistä.

Toisessa ottelussaan Chile piti hallitsevalle maailmanmestarille- Espanjalle – todellisen oppitunnin. Loisto-ottelun pelanneet chileläiset pöllyttivät Espanjan ja varmistivat samalla mestarien kotimatkan kisoista jo ennen jatkopelejä. Jorge Sampaolin miehistö oli liekeissä!

Kolmannessa pelissä joukkue taipui tylsässä ja löysätempoisessa koitoksessa Hollannille. Ottelu oli suht merkityksetön, koska molemmat joukkueet olivat jo menossa kohti jatkopelejä joka tapauksessa.

Nyt kaksi erinomaista joukkuetta kohtaavat huippujännittävässä ottelussa. Chilellä on etunaan altavastaajan yllätysmomentti. Kaikki paineet on kasattu Brasilian niskaan. Chilellä onkin otollinen paikka horjuttaa keltaista futisjättiä.

Brasilian kansalle ei puolestaan kelpaa mikään muu kuin maailmanmestaruus. Varsinkin Neymarin otteissa on ollut talismaanin merkkejä. Mies on takonut maaleja liukuhihnalta ja suurimmat paineet kohdistuvatkin maan kultapoikaan.

Jotta jännitys olisi aivan maksimaalinen, iske vedot sisään Betssonin sivuilla tästä linkistä.

 

Puoliaika.comin toimituksen haut illan otteluun ovat seuraavanlaiset.

1. Haemme tasapeliä, joka jättää kuitenkin kaikki avaimet esimerkiksi Brasilian voitolle jatkoajalla, tai rankkareissa. X:n kerroin tällä hetkellä 4.25.

2. Veikkaamme, että ottelussa tulee rankkari varsinaisella peliajalla. Kerroin tällä hetkellä 3.50.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!