Englantilaisnaisella on lähes 40 tatuointia Jóse Mourinhosta – uusimmassa nolo virhe

Mourinho Puoliaika

Englantilaisnaisella on kaikkiaan 38 portugalilaisvalmentaja Jóse Mourinhoa esittävää tatuointia. Yhteensä projektiin on kulunut yli 2000 euroa.

Instagramissa idoliaan mukailevalla käyttäjänimellä specialoneviv esiintyvä Viv Bodycote on täysin hurahtanut Jóse Mourinhoon. Vuonna 2017 tatuointiprojektin aloittanut Bodycote on ikuistanut ihoonsa muun muassa Godfather-elokuvasta tuttua Vito Corleonea esittävän Mourinhon, pääsiäismunasta kurkistavat Jósen sekä joulupukkia esittävän Josén.

62-vuotias Bodycote esitteli tatuointejaan The Sunin haastattelussa, jossa hän kertoi myös vaihtavansa suosikkijoukkuetta sen mukaan, missä Mourinho valmentaa. Leicesteristä kotoisin olevan Bodycote kertoo, ettei edes Tottenhamin vaihtaminen verivihollisena tunnetun Arsenalin väreihin olisi ongelma, jos Mourinho joskus päätyisi Gunnersin peräsimeen.

Tuoreimman tatuointinsa Bodycote otti luonnollisesti hiljattain, kun Mourinho siirtyi Tottenham Hotspursin valmentajaksi. Kaikki ei kuitenkaan mennyt aivan putkeen, sillä Bodycoten iholle ilmestyi Mourinhon Spursiin tervetulleeksi toivottava tatuointi, jossa on kuitenkin NBA-seura San Antonio Sprusin logo.

Kuvat Bodycoten tatuoinneista voit katsoa The Sunin julkaisemasta artikkelista.

Englantilaisnaisella on 38 Jose Mourinhoa esittävää tatuointia

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän