Englanti etenee EM-kisojen puolivälieriin. Wembleyn pauhaavalla stadionilla nähtiin riemukas kotivoitto, kun Saksa joutui nöyrtymään.

Englanti kaatoi Saksan numeroin 2-0 (0-0) EM-kisojen neljännesvälieräottelussa Lontoon Wembleyllä tiistaina alkuillalla.

Ottelun avausjaksolla ei maaleja nähty, mutta toisella jaksolla nähtiin. Ottelua oli pelattu 75 minuuttia, kun Englanti hyökkäsi hienosti. Lopulta Luke Shaw syötti vasemmalta laidalta maalinedustalle, missä Raheem Sterling viimeisteli numeroiksi 1-0. Sterling oli tässä vaiheessa tehnyt kaikki Englannin maalit kisoissa.

Saksa oli äärimmäisen lähellä tasoitusta muutamaa minuuttia myöhemmin, kun Thomas Muller pelattiin läpiajoon. Sijoitus meni kuitenkin vasemmalta ohi, ja kotiyleisö hurrasi. Ottelun viimeinen sinetti nähtiin 88. minuutilla, kun Jack Grealish jakeli maalinedustalle, missä Harry Kane puski kisojen ensimmäisellään loppunumeroiksi 2-0.

— —
KATSO MYÖS: Futiksen EM-kisoja huipputarjouksilla!
— —

Englanti kohtaa puolivälierissä voittajan ottelusta Ruotsi-Ukraina. Ottelu pelataan Stadio Olimpicom Roomassa, Italiassa, lauantaina 3. heinäkuuta.