EM-kisoissa on myös hyväntuulisia faneja

EM-kisojen varjopuoli on näyttänyt taas kasvonsa, kun englantilaiset, sekä venäläiset fanit ottivat todella väkivaltaisesti yhteen.

Suomessa suurimmat mediat ovat kuitenkin jättäneet kertomatta ne iloisemmat tarinat, jossa kahden maan fanit laulavat yhdessä ja pitävät hauskaa. Listasimme nyt muutamia edellämainituista tilanteista

Will Grigg´s on fire
https://youtu.be/GaQedU_PPDg

Pohjois-Irlannin hyökkääjä Will Grigg teki Wiganille 25 maalia viime kaudella ja se auttoi Wiganin nousemaan suoraan Championshipiin. Jo tuolloin seuran fanien lempichantiksi nousi vanhaa pop-kappaletta mukaileva versio ja se on myös tarttunut muiden maiden fanien käyttöön. Videossa Pohjois-Irlannin ja Puolan fanit chanttaavat yhdessä kaduilla Will Grigg´s on fire.

ABBA

https://www.youtube.com/watch?v=pawJI9-9Swo

Ruotsalaiset ovat ylpeitä kansallisaarteestaan, ABBA:sta. He ovat levittämässä ABBA:n ilosanomaa Irlantilaisten kanssa ennen maiden ottelua sulassa sovussa.

Fanit hurraavat hääparille

https://www.youtube.com/watch?v=e45DRQJbDdA

Walesin fanit ovat mahtavaa porukkaa. He huomaavat kadun toisella puolella kävelevän vasta naimisiin menneen hääparin ja alkavat hurraamaan näille. Tottakai hääparin piti myös pysähtyä ja ottaa kuva Walesin fanien kanssa.

Yaya / Kolo Toure

https://www.youtube.com/watch?v=5oKTG_KVCB8

Irlannin fanit (!?) chanttaavat yksinäisen ranskalaisen kanssa Yaya/Kolo Toure -chanttia. Ranskalaismiehellä tuntui olevan todella hauskaa.

Ole ole ole oleeee

Kroatian ja Irlannin fanit laulavat sulassa sovussa puistossa. Ei väkivallasta tietoakaan!

Walesin kansallislaulu Bordeauxin kaduilla

https://www.youtube.com/watch?v=2_Z2EpeB1L8

Walesin fanit tunsivat yöllä Bordeauxin kaduilla olonsa isänmaallisiksi, kun lauloivat upeasti Walesin kansallislaulua.

 

Näitä tarinoita me toivomme lisää, sillä tappeluista on puhuttu jo ihan liikaa. Toki niistä pitää keskustella, mutta samalla voitaisiin nostaa myös tälläisiä esiin, sillä nämä ovat ne fanit jotka tekevät muiden EM-kisakokemuksesta mahtavan!

Edellinen artikkeliSepp Blatter paljastaa – vilppiä arvonnoissa
Seuraava artikkeliLehti: Zlatan ja Manchester United ovat sopineet lääkärintarkastuksen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän