EM-kisavihjeet: Skotlanti – Unkari 23.6

EM-finaali
EM-finaali

Sunnuntain ensimmäiset EM-kisavihjeet tulevat Skotlantin ja Unkarin välisestä ottelusta. Ottelu käynnistyy klo 22.00.

Skotlanti – Unkari

Skotlanti ja Unkari iskevät yhteen sunnuntaina. Ottelussa on isot panokset, sillä molemmat joukkueet tarvitsevat ottelusta ehdottamasti kolme pistettä, mikäli haaveet jatkopaikasta halutaan pitää elossa.

Skotlanti kärsi turnauksen avausottelussaan murskatappion Saksalle. Toisella ottelukierroksella Skotlanti onnistui kaivamaan tärkeän pisteen Sveitsiltä. Tänään joukkueelta vaadittaisiin turnauksen avausvoittoa kun vastaan asettuu Unkari.

Skotlanti joutuu lähtemään tämän illan otteluun ilman kahta avauskokoonpanon puolustajaa kun Kieran Tierney sekä Lawrence Shankland ovat sivussa. Etenkin Tierneyn poissaolo aiheuttaa ison loven Skotlannin puolustuslinjaan.

Unkari on kahden ottelun jälkeen edelleen ilman pisteitä. Unkarin turnaus on sujunut odotuksiin nähden alavireisesti, mutta joukkueella on edelleen ohut mahdollisuus jatkopeleihin, mikäli Unkari onnistuu voittamaan tänään Skotlannin.

Vetovihjeet otteluun

Yli 2,5 maalia (1.82 @Coolbet)

Ottelu on lähtökohtaisesti hyvin tasainen ja siitä kertovat myös ottelun kertoimet. Unkari on tuskaillut turnauksessa hyökkäyspelinsä kanssa kun puolestaan Skotlanti on päästänyt tähän mennessä jo kuusi maalia. Skotlannin puolustuspään ongelmia ei helpota yllä mainittujen puolustajien poissaolot.

Tasapeli ei kelpaa tänään kummallekaan joukkueelle, joten ottelun avausmaalin ajankohta määrittää ottelun suuntaa merkittävästi. Me uskomme, että kumpikaan joukkue ei lähde hakemaan tänään 0-0 tulosta ja iskemme pelilapulle yli 2,5 maalia, johon esimerkiksi Coolbet tarjoaa tällä hetkellä 1.82 kerrointa.

Lue myös: Korkein Kerroin -kisa on käynnissä! – Voita matka EM-finaaliin

Edellinen artikkeliZinedine Zidane 52 vuotta – tässä kaunis videokooste legendan ensimmäisistä kosketuksista
Seuraava artikkeliEM-kisavihjeet: Sveitsi – Saksa 23.6

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän