EM-kisavihjeet: Hollanti – Englanti 10.7

EM-finaali
EM-finaali

Toinen välierä potkaistaan käyntiin klo 22 Signal Iduna Parkilla Dortmundissa kun Hollanti saa vastaansa Englannin.

Hollanti – Englanti 10.7 klo 22.00

Kuka matkustaa Espanjan vastustajaksi sunnuntain EM-finaaliin?

Hollanti on pelannut itsensä EM-välieriin pitkän tauon jälkeen. Peli ei ole ollut täysin valmista oikeastaan missään ottelussa, mutta niin vain joukkue taisteli itsensä vaikeuksien kautta tähän saakka. Hollanti tullaan tänään testaamaan Englannin toimesta ja on sanomattakin selvää,että ”Oranjen” on laitettava parasta pöytään voittaakseen Englannin tänään. Mikä tulee olemaan Hollannin pelisuunnitelma tänään? Romaniaa vastaan oli ehjä ja hyvä esitys, jossa myös hyökkäysalueella nähtiin paljon hyviä aihioita. Turkkia vastaan Hollanti oli ajoittain suurissa ongelmissa, mutta pystyi rutistamaan ottelun loppupuolella rinnalle ja ohi. Englannin puolustus on ollut aika hyvällä tasolla koko turnauksen ajan joten tänään mm. Memphis Depayn on laitettava paikoista sisään. Cody Gakpo on ollut erittäin hyvässä vireessä läpi turnauksen, joten häneltä odotetaan myös urotekoja tänäänkin. Laitapelaaminen tulee nousemaan tänään suureen rooliin ja onkin selvää, että Denzel Dumfriesin hartioilla on paljon hyökkäyksen rakenteluissa. Hollanti on edistyneiden tilastojen valossa suorittanut noin suurinpiirtein ”omalla tasollaan” ja saanut sen minkä ansaitseekin.

Englanti on ollut todella puuduttava joukkue katsella kisojen aikana, mutta niin vain joukkue löytää itsensä jälleen taistelemasta EM-finaali paikasta. Pragmaattinen ja pelokas pelitapa on vihastuttanut monia, sillä joukkueen materiaalista olisi paljon parempaankin pelaamiseen. Gareth Southgate ei kuitenkaan järky valitsemallaan tiellä, vaan jatkaa samaa rataa myös tänään. Englanti on kuitenkin tarvittaessa pystynyt venymään, mutta ainoastaan silloin kun on oikeasti pakko. Phil Foden ja Jude Bellinhgam ovat olleet kaukana parhaastaan ja myös heiltä tarvitaan parempaa esitystä tänään, jotta Hollanti voidaan kaataa. Englannin kannalta huolestuttavinta on edistyneiden tilastojen perkuu, sillä he ovat suoriutuneet liian hyvin pelisuorituksiinsa nähden edistyneiden tilastojen valossa. Tämä on erittäin pelottava statsi ottaen huomioon Englannin pelaamisen vaikeudet jo pelkällä ”silmätestillä”. Odottamien mukaan Englanti on tehnyt liikaa maaleja odottamaan nähden sekä myös päästänyt vähemmän kun odottamien mukaan olisi pitänyt päästää. Tilastot ovat tilastoja, mutta Englannin on parannettava jokaisella osa-alueella hurjasti. Laitapelaaminen tulee olemaan mielenkiintoista seurata, sillä Dumfriesin nousut saattavat hankaloittaa Englannin puolustamista ja pakottaa laiturien pelaamaan alempana laitapuolustajien apuna.

EM-kisavihjeet otteluun

Ottelussa yli 2 maalia (1.87 @Coolbet)

Hollanti on viiteen pelaamaansa otteluun tehnyt 9 maalia ja päästänyt 5. Englannin vastaavat lukemat ovat viisi tehtyä ja kolme päästettyä. Hollanti pyrkii hyökkäämään ja jos Englanti aikoo vetäytyä jälleen tuttuun tapaansa, pääsee Hollanti pyörittämään peliä dominoiden palloa. Hollannin materiaali riittää maalintekoon ja tämä pakottaa Englannin reagoimaan jälleen kerran vastustajan tehdessä maalin. Tämä avaa peliä entisestään. Englannin kyvyt tiedetään ja maalinteko ei ole ongelma myöskään heillä.

Lapulle lyödään tänään Yli 2 maalia kertoimella 1.87

Edellinen artikkeliVideo: Katsoja juoksi kentälle ja järkkäri sukitti vahingossa Alvaro Morataa – nähdäänkö miestä finaalissa
Seuraava artikkeliHollannin Xavi Simons painoi mielettömän hienon maalin Englannin verkkoon

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän