EM-kisavihjeet: Espanja – Saksa 5.7

EM-finaali
EM-finaali

Puolivälierät startataan tänään kello 19.00 Stuttgartissa. Espanja kohtaa isäntämaa Saksan.

Espanja – Saksa 5.7 klo 19.00

Puolivälierät startataan tänään upealla ottelulla Espanjan kohdatessa Saksan. Kyseessä voisi olla aivan hyvin koko turnauksen finaali, mutta kaavio teki tepposet molemmille ja joukkueet kohtaavat jo tässä vaiheessa.

Espanja on ollut turnauksessa todella vakuuttava. Pelkkiä voittoja takana ja maalisuhde on hieno 9:1. Espanja on ihastuttanut turnauksessa todella monipuolisella pelaamisellaan ja mm. laitapelaaminen Lamine Yamalin sekä Nico Williamsin johdolla on ollut fantastista katsottavaa. Tänään vastaan tulee turnauksen yksi ennakkosuosikeista, joten mielenkiintoista nähdä pystyykö Espanja jatkamaan yhtä vakuuttavaa pelaamista Saksaa vastaan.

Saksa on ollut tuttu konemainen joukkue. Vakuuttavalla suorituksella tähän asti kulkenut joukkue saa kuitenkin vastaansa ehkä kuumimman joukkueen tällä hetkellä joten kisa-isännille on luvasssa hikinen iltapuhde. Myös Saksa on kulkenut tappioitta tähän saakka ja ainut pistemenetys tuli Sveitsiä vastaan. Joukkueen maaliero on myös vakuuttava 10:2. Saksan kokoonpano on mielenkiintoista nähdä. Palaako Jonathan Tah avaukseen? Avaako Wirtz vai Sane? Saksalla kokoonpanon kanssa on hieman enemmän kysymysmerkkejä kuin Espanjalla, mutta laatua riittää jokatapauksessa.

Odotettavissa on erittäin vauhdikas ottelu runsaine maaleineen, sillä Espanja ei lähde peliin peruuttelemaan. Saksa pystyy myös maalintekoon.

EM-kisavihjeet otteluun

Yli 2.5 maalia ottelussa(2.04 @Coolbet)

Molemmat pystyvät luomaan maalipaikkoja hyvään tahtiin ja osaavat viimeistellä paikoista maaleja. Espanja on tehnyt neljään pelaamaansa otteluun 9 maalia ja Saksa 10, joten maaliverkko on pölissyt hyvään tahtiin. Espanja on ollut erittäin vaarallinen hyökkäyspelissään ja Saksa tulee olemaan tänään vaikeuksissa Lamine Yamalin sekä Nico Williamsin kanssa.

Kyseinen ottelu on puolivälieristä ehkä odotetuin sekä viihdyttävin ainakin alustavasti. Me lähdemme hakemaan maaleja illan otteluun ja lyödään lapulle yli 2.5 maalia kertoimella 2.04

Edellinen artikkeliJude Bellinghamille pelikieltoa käsimerkeistään – saa silti pelata EM-puolivälierissä Sveitsiä vastaan
Seuraava artikkeliEM-puolivälierät käyntiin – tässä Espanjan ja Saksan avauskokoonpanot

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän