EM-kisat: Puola-Hollanti

EM-finaali
EM-finaali

Lohko-D potkaistaan sunnuntaina käyntiin kun Puola kohtaa Hollannin. Hollanti lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina ja Puolan mahdollisuuksia heikentää myös Robert Lewandowskin poissaolo.

Puola-Hollanti 16.06 klo 16:00

Ennakolta lohkon viimeiseksi sijoitettu Puola kohtaa lohkon ”kakkos-suosikin” Hollannin. Lähtöasetelmat otteluun ovat selkeät, mutta myös Hollannilla tuli huolia keskikentälleen kun De Jong sekä Koopmeiners joutuivat jättämään kisat kokonaan välistä. Puolan kenties tärkein pelaaja, Robert Lewandowski missaa tämän päiväisen ottelun loukkaantumisen takia. Hollannilta varmasti sivussa on Brian Brobbey.

Puola on tuloksien puolesta melko hyvässä vireessä, sillä edellinen tappio on tullut 2023 syyskuussa. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon vastustajien taso, joista yksikään ei ole ollut Hollannin tasoinen. Joka tapauksessa Hollanti joutuu tekemään täyden päivätyön ottaakseen täydet pisteet Puolalta tänään mukaan. Edellisistä viidestä keskinäisestä kohtaamisesta Hollanti on voittanut neljä ja kerran ollaan pelattu tasan.

Hollannin peliesitys voi olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, joten todella mielenkiintoinen ottelu on luvassa. Hollannin materiaali on kuitenkin todella kova ja leveyttä riittää poissaoloista huolimatta. Katse kannattaa kääntää laitapelaamiseen, joissa nähdään mm. Denzel Dumfries tai Jeremie Frimpong. Joukkue muuttaa muotoaan 4-3-3 formaatista hyökätessään 3-4-3:seen, joissa toisen puolen laitapuolustaja nousee vahvasti mukaan hyökkäykseen. Myös hyökkäyskolmikko Simons-Depay-Gakpo on erittäin vaaralllinen yläoksalla.

Vetovihjeet otteluun

Hollanti -1 (@2.52 Coolbet)

Hollanti lähtee suurena suosikkina tähän otteluun ja materiaalietu on valtava heille. Hollannilla on paljon näytettävää näissä kisoissa, joten koneet pitäisi saada heti käyntiin. Puola ei vakuuta ja Lewandowskin poissaolo lienee liikaa hyökkäyspelaamista ajattelen. Luotetaan Hollannin ottavan vähintään kahden maalin voiton tänään Puolasta.

Edellinen artikkeliVideo: FC Hakalta mahtava vaparikuvio – EBK:n miehistö syöteltiin solmuun Suomen Cupissa
Seuraava artikkeliVideo: EPS:n Ayuub Ahmed-Nur laukoi unelmavaparin FC Lahden verkkoon Suomen Cupissa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän