EM-kisat: LOHKO F – Portugalin kelkassa päätyyn asti?

EM-finaali
EM-finaali

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät 14.6. F-lohkossa Portugali on ehdoton suosikki, mutta toisesta sijasta tullaan käymään kova kamppailu Turkin ja Tshekin kesken.

EM-kisat – lohko F

Lohko F on ennakkoon Portugalin juhlaa. Taistelu toisesta jatkopaikasta käydään Turkin ja Tshekin kesken. Georgia yrittää pyristellä mukana, mutta jäänee kuitenkin lohkon jumboksi. Portugali vaikuttaisi olevan todella kovassa vireessä ja joukkue onkin yksi turnauksen suosikeista.

Portugali

Portugali suoritti karsintaurakkansa täydellisesti. 10 ottelua ja 10 voittoa on mykistävää luettavaa, varsinkin kun maaliero oli sensaatiomainen 36:2. Portugali on viimeksi hävinnyt kilpailullisen ottelun vuoden 2022 MM-kisoissa, joten vire on kohdillaan ja paineet menestyä valtavat. Portugalin materiaali on todella kova ja joukkueella on kaikki mahdollisuudet mennä päätyyn asti. Voittaa oman lohkonsa selvästi.

Kyseessä on myös hyvin todennäköisesti CR7:n viimeinen tanssi Portugalin maajoukkueessa. Nähtäväksi jää, päättyykö Ronaldon maajoukkueura kannuun vai pettymykseen. Kaikki edellytykset menestymiselle on nimittäin olemassa.

Turkki

Turkki voitti hienosti oman karsintalohkonsa ja varmisti sitä kautta paikkansa kisoissa. Joukkueen materiaali on kelpo tasoa ja he taistelevat jatkopaikasta tosissaan Tshekin kanssa. Edelliset EM-kisat päättyivät alkulohkoon ilman ainuttakaan pistettä, joten Turkki varmasti tulee motivoituneena Saksaan. Seurantaan kannattaa ottaa ilman muuta joukkueen pelillinen sielu Hakan Calhanoglu sekä superlupaus Real Madridista, Arda Guler.

Tshekki

Tshekki lähtee taistelemaan lohkon kakkospaikasta Turkin kanssa. Joukkueen materiaali on aika tasapaksu, mutta joukkoon mahtuu myös laatua muun muassa Tomas Soucekin sekä Patrik Schickin johdolla. Täytyy kuitenkin muistaa, että Tshekki meni edellisissä kisoissa jopa puolivälieriin asti, joten yllätyspotentiaalia on olemassa. Turkin kanssa keskinäinen ottelu tullee ratkaisemaan tämän lohkon toisen jatkopaikan.

Georgia

Kisojen ensikertalainen lähtee haistelemaan kisatunnelmaa alkulohkon ajaksi. Sensaatiomainen suoritus joka tapauksessa päästä kisoihin, joten siitä hattu päästä. Georgian panoksena kisoissa lienee Turkin ja Tshekin kiusaaminen ja mahdollisesti yhden pisteen nappaaminen jostain ottelusta. Kannattaa kuitenkin seurata Georgian tunnetuinta pelaajaa Khvicha Kvaratskheliaa.

EM-kisat – vetovihjeet F-lohkoon

Georgia Pistemäärä lohkovaiheessa Alle 1.5 (2.03 @Coolbet)

Georgia lähtee kiusaamaan Tshekkiä ja Turkkia ja yksi tasuri on kisoista täysin mahdollinen. Usko ei kuitenkaan riitä voittoon, eikä myöskään kahteen tasapeliin joten alle 1.5 pistettä kuulostaa tuolla kertoimella varsin pelattavalta kohteelta. Turkki ja Tshekki tarvitsevat jokaisesta ottelusta myös kipeästi pisteitä, joten se pienentää Georgian pistesaalista entisestään.

Lue myös: Veikkaa Saksa-Skotlanti-ottelun avausmaalin syntyaika – voita Saksan EM-kisapaita!

Lue myös: Futiksen EM-kisojen fantasy on täällä – voita matka EM-finaaliin!

Edellinen artikkeliVideo: Juho Kilolta häikäisevä ulkosyrjämaali – FC Hakalle yllätysvoitto Kuopiossa
Seuraava artikkeliJalkapallon EM-kisat käynnistyvät – tässä avausviikonlopun kaikki ottelut ja kellonajat

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän