EM-kisat: Italia-Albania

EM-finaali
EM-finaali

Lohko-B:n päivän toisessa kamppailussa kohtaavat Italia sekä Albania. Italia lähtee odotetusti ennakkosuosikkina otteluun, mutta puolustavien euroopanmestareiden vire on todella suuri kysymysmerkki näihin kisoihin.

Italia-Albania 15.06 klo 22:00

Italia lähtee markkinoiden mukaan todella suurena ennakkosuosikkina illan otteluun. Materiaalietu on tottakai Italian puolella, mutta täytyy muistaa, että myös Albanian kokoonpano koostuu suurimmalta osin myös Serie A:ssa pelaavista pelaajista, joten kysessä ei todellakaan ole mikään huumoriporukka. Italialla on vielä hieman huolia keskikentällä, sillä Nicolo Barellan kunto on epävarma ja lisäksi Nicolo Fagioli puuttuu varmasti illan ottelusta. Italia on tunnetusti äärimmäisen vaikea voitettava arvokisoissa sille päälle sattuessaan ja luultavasti niin tulee olemaan myös näissä EM-kisoissa , kiitos puolustuksen. Italia tulee klaaraamaan ottelun todennäköisesti tänään vähämaalisessa kamppailussa, mutta Albanialla on varmasti haaveissa napsia pisteitä suurelta ja mahtavalta Italialta.

Vetovihjeet otteluun

Italia&Alle 3.5 maalia ottelussa @1.79 Coolbet

Italian puolustus on tunnetusti erittäin kova, josta hyvänä esimerkkinä edelliset viisi pelattua ottelua. Näissä otteluissa omissa on kolissut ainoastaan kerran. Italia ei myöskään maaleilla tule juhlimaan, joten Italian voitto alle 3.5 maalia ottelussa kuulostaa melko järkevältä kohteelta tähän otteluun kertoimen ollessa vielä suhteellisen hyvä.

”Bonus” vihjeenä vielä otteluun yksi pelaajaveto:

Saa kortin ottelussa: Mario Mitaj (3.4@Coolbet)

Albanian laitapakki on ollut melko korttiherkkä maaotteluissa ja tänään vastuksen ollessa huipputasoa, saattaa kortti heilahtaa helpostikkin.

Edellinen artikkeliVideo: Fanit ryntäsivät kentälle yrittäen päästä Ronaldon luokse – maalivahti José Sá otti yhden kiinni
Seuraava artikkeliEspanja jyräsi Kroatian – Fabian Ruiz sooloili maalin 7 vastustajan pelaajan välistä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän