EM-kisat 2024 – turnausvedot

EM-finaali
EM-finaali

EM-kisat ovat täällä pitkän ja hartaan odotuksen jälkeen. Turnaus käynnistyy Münchenista, jossa isäntämaa Saksa kohtaa Skotlannin.

Turnausvedot EM-kisoihin

Mitä olisikaan EM-kisat ilman klassisia turnausvetoja. Kuka voittaa turnauksen ja kuka on turnauksen maalikuningas? Entäpä mikä joukkue tekee kisoissa eniten maaleja. Kaikki nämä selviää lukemalla alla olevan tekstipätkän. Me poimimme peleille tällä kertaa muutamia todella maukkaita kertoimia. Kaikki kertoimet on poimittu Coolbetin pelilistoilta.

Turnauksen voittaja: Ranska (6,00)

Ranska lukeutuu turnauksen suurimpiin suosikkeihin. Ranskan materiaali on todella kova eikä miltään pelipaikalta löydy suuria heikkouksia. Ranskan reitti finaaliin ei ole ehkä se aivan kaikista helpoin, mutta me luotamme että Ranska ratsastaa voittoon 6,00 kertoimella.

Paras maalintekijä: Romelu Lukaku (13,00)

Parhaan maalintekijän kisassa Harry Kane sekä Kylian Mbappe ovat ehdottomia ennakkosuosikkeja. Me emme kuitenkaan hypänneet tällä kertaa aivan kirkkaimpien suosikkien kelkkaan vaan nappaamme maalikuninkaaksi kovaa jälkeä jo EM-karsinnoissa tehneen Romelu Lukakun muhkealla 13,00 kertoimella.

Eniten maalisyöttöjä: Florian Wirtz (16,00)

Huikea kausi takana Bundesligassa. Nousi tällä kaudella aivan uudelle tasolle Leverkusenissa ja sama meno saattaa hyvinkin jatkua vielä EM-kisoissa. Musta hevonen syöttöpörssin kärkinimien takana.

Eniten maaleja tekevä joukkue: Portugali (6,00)

Portugalilla on jalkeilla äärimmäisen kova nippu ja maalintekovoimaa löytyy hurjasti. F-lohko vaikuttaa lähtökohtaisesti runsasmaaliselta. Kun tähän lisätään vielä Portugalin mahdollinen reitti finaaliin niin Portugali on todennäköisesti hyvin korkealla tehtyjen maalien listalla turnauksen päätteeksi.

Eniten maaleja päästävä joukkue: Turkki (17,00)

Tässä valinnassa lähdettiin hakemaan rajua ohipeliä kaikista todennäköisimmistä vaihtoehdoista ja lopulta lapulle valikoitui arvaamaton Turkki. Me tietysti toivomme, että Turkki hoitaisi tiensä jatkopeleihin, jolloin maaliverkot venyisivät myös alkulohkon pelien jälkeen.

Ei etene pudotuspeleihin: Sveitsi (2,70)

Ennakoimme Sveitsiä kisojen epäonnistujaksi ja tässä sitä ollaan. A-lohkosta löytyy Sveitsin lisäksi Saksa, Unkari sekä Skotlanti. Arvioimme A-lohkon ennakossa Sveitsin edelle ainakin Saksan sekä Unkarin, joten sama linja säilyy edelleen. Sveitsi ulos jatkopeleistä 2,70 kertoimella!

Lue myös: Futiksen EM-kisojen Fantasy on täällä – voita matka EM-finaaliin!

Edellinen artikkeliTässä on Saksan ja Skotlannin avauskokoonpanot EM-kisojen avausmatsiin
Seuraava artikkeliSaksalta uskomaton ylijuoksu EM-avauksessa – Skottipakki suihkuun karmealla taklauksella

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän