Elfsborg nipistää pisteitä Djurgårdenilta

Elfsborg on valmiina nipistämään pisteitä Allsvenskanin parhaalta vierasjoukkueelta Djurgårdenilta. Sarjataulukossa kahdeksantena majaileva Eleganterna ei ole vuosien saatossa päästänyt Djurgårdenia helpolla, kun ollaan pelattu Borås Arenalla.

Elfsborg kompasteli alkukaudesta. Boråsilaiset ovat tasokas joukkue ja se on nostanut tasoaan pelillisesti pikkuhiljaa. Viime kuussa oli kaksi vaikeaa vierasottelua Tukholman seuroja Hammarbytä ja AIK:ta vastaan, joista ei pisteitä herunut. Edellinen ottelu pelattiin kotikentällä Kalmaria vastaan, joka päättyi 2-1 kotivoittoon. Tässä matsissa Elfsborg oli tappiolla pitkään, mutta mahtava comeback Per Frickin ja vaihtomies Marokhy Ndionen maaleilla toi kolme pistettä joukkueelle.

Borås Arena on hieman yllättäen ollut vaikea paikka vierasjoukkueille. Elfsborg on selvinnyt kaikki kauden kahdeksan kotiottelua ilman tappioita. Ilman voittoa ovat jääneet esimerkiksi cup-voittaja BK Häcken tai aiemmin mainittu Hammarby. Näistä kahdeksasta ottelusta saldona on neljä voittoa ja neljä tasapeliä.

Djurgårdenin vire on ollut kova. Tämän päivän vierasjoukkueella on mahdollisuus nousta koko Allsvenskanin piikkipaikalle, mikäli kolme pistettä matkaa Tukholmaan. Viime kauden cup-voittaja DIF onkin ollut kovempi mitä moni saattoi uskoa. Viime aikoina maalihanat eivät ole kovinkaan hurjasti auenneet, vaan pisteitä on kerätty tarkalla puolustuspelillä.

Pitkin Allsvenskan-kautta allekirjoittanut on hypännyt usein Djurgårdenin kelkkaan pelivihjeissä. Se onkin osoittautunut usein oivaksi valinnaksi, sillä DIF on etenkin vierasotteluissaan klaarannut pisteitään hyvällä prosentilla. Nyt mennään kuitenkin vastavirtaan. Pelataan tästä matsista Elfsborgin voittoa sillä optiolla, että tasapelinkin osuessa kohdalle veto osuu. Djurgården ei onnistu käsittelemään illan paineita siitä, että voitolla mahdollistetaan nousu sarjakärkeen.

Pelivihje: IF Elsborg tai tasapeli (2.03 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Naisten MM-kisojen joukkuemäärä kasvaa kahdeksalla

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here