Eksoottista panostusta Costa Rican liigaan

Torstai, yrttijuustokärkkäriä luisuun ja pelihousuja toisin päin. Housuissa pyörii viime kesän kärpäsiä, vaikkei housuissa ole pitkään aikaan tapahtunut minkäänlaista ilmastotapahtumaa.

Tänään – tai pikemminkin perjantain puolella ensi yönä – kiinnostaa yksi peli, sillä aina niin limaisesta Costa Rican liigasta kuuluu kummallisia kokoonpanouutisia. Valinta ei ole oman tongintani lopputulosta, sillä sain aamulla eräältä panostusystävältäni puhelimen välityksellä tietoa kohteesta.

Costa Rican liigaa johtava ja mukavalla kokoonpanolla (ei merkittäviä poissaoloja) yön matsiin pääsevä Zeledon saa vieraakseen pahojen kokoonpano-ongelmien kanssa painivan Alajuelensen ryhmän. Alajuelensen joukkueesta puuttuvat edellisessä ottelussa punaisen kortin napanneet keskuspuolustaja ja kapteeni Porfirio Lopez sekä ykköskoppari Pemberton. Lisäksi pelikiellon, loukkaantumisen tai maajoukkuekomennuksen takia sivussa lojuvat viimeisimmän huhun mukaan enemmän tai vähemmän pelanneista runkomiehistä maalitykki Rojas, hyökkääjät Moya, Garrido, Lassiter ja Urena, keskikenttäveivarit Cubero, Figueroa, Sequeira ja Anthony Lopez sekä pelikieltoisen P. Lopezin tavoin puolustuspäätä miehittävät Meneses, Villegas, Murillo ja Salvatierra.

TSEKKAA TÄMÄ:

Varsinainen kasa poissaoloja, minkä johdosta kokoonpanoaukkoja löytyy kentän jokaiselta osa-alueelta. Kauden 21 tehdystä sarjabyyristä on sivussa puolinopealla silmäyksellä peräti 16 kappaletta.

Pelivalinnat

Zeledon on viime vuosina joukkueiden keskinäisiä kamppailuja hallinnut, ja kun kotietu painaa mukavasti kipossa, kotiryhmän riveissä palloileva koko sarjan maalikuningas Soto tuntuu olevan iskussa, kotona on kulkenut suhteellisen hyvin ja Alajuensen viimeiset vieraspelit ovat menneet ensiöistä paremmallakin kokoonpanolla penkin alle, raapustelen maltillisen panostuksen normiliuskaani eurooppalaisella tasoituksella ja kertoimella 3,10 marinoidun Zeledon -1 -merkin. Vaiheen neljä tuplauslappuuni kikkailen suoran kotivoiton kertoimella 1,72. Vaikka tuplauslapun kerroin jää selvästi alle kahteen, en jaksa asiasta ylimääräistä vitutusta sisälleni rakentaa vaan pyrin kuromaan hommaa ns. tasaisen vauhdin tahtiin mahdollisissa myöhemmissä vaiheissa.

Semmoista. Onnea peleihin kaikille pelaileville.

Lisää eteläamerikkalaisia kertoimia tästä!

Edellinen artikkeliOle Gunnar Solksjaer teki kolmevuotisen jatkosopimuksen Manchester Unitedin kanssa
Seuraava artikkeliVideo: Syntymäpäiväsankari Teemu Pukin 23 maalia Norwich-paidassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän