Eksoottisempaa kikkailua Itävallan ykkösdivariin

Harvemmin tulee Itävallan ykkösdivariin killinkejä syljettyä, mutta nytpä yritän tonginnan perusteella ämpyillä panostusta  kahden vedon verran.

Itävallan Ersteliga: Amstetten – BW Linz

Vaikka Itävallan Ersteligaa tulosten ja tilastojen valossa silloin tällöin ihan mielenkiinnosta pälyilenkin, en voi sanoa olevani pitkän aikavälin valossa kovinkaan perusteellinen sarjan asiantuntija. Amstettenin ja BW Linzin matsin kertoimet räiskyvät kuitenkin nyt niin pahasti silmään, etten voi sivuuttaa ottelua – varsinkin, kun oma kokoonpanotonginta ei tuo muutosta ajatusmaailmaan. Tokihan mieleen hiipii ajatus, jonka mukaan koronatartunnat olisivat juuri viime päivinä runnelleet BW Linzin miehistöä, mutta kyseisestä seikasta en ainakaan mainintaa mistään löytänyt.

TSEKKAA TÄMÄ:

Tosissaan sarjanousua tavoittelemaan kevään aikana noussut sarjakärki BW Linz on äitynyt hurjaan iskuun ja voittanut kaikki seitsemän viimeistä matsiaan maalierolla 26-4. Joukkueen ja koko sarjan ylivoimainen maalinsylkijä Fabian Schubert on ollut käsittämättömässä iskussa ja nakutellut viimeisessä viidessä myräkässä peräti 10 osumaa. Schubertin pitäisi tietojeni mukaan olla kehissä myös tänään.

Vielä helmi-maaliskuun taitteessa mukavassa myötätuulessa vaeltaneen sarjakympin Amstettenin kuntokäyrä osoittaa puolestaan täysin päinvastaiseen suuntaan: viidestä viimeisestä ottelusta ei ole napattu pistettäkään, ja matsien maaliero 3-20 kertoo karua kieltään riitaisien pukukoppivääntöhuhujen keskellä painivan joukkueen tilasta. Putoamisuhkakin alkaa jo vaania, sen verran syvälle on vajottu.

Mitä kokoonpanoihin tulee, en löytänyt kummankaan ryhmän tiedoista mullistavan merkittäviä poissaoloja. Kaikkihan kuitenkin saattaa elää varsinkin myllerryksessä olevan Amstettenin kohdalla.

Pelivalinta

Joukkueiden vireet osoittavat totaalisen eri suuntiin. Amstetten on hävinnyt kaikki viisi viimeistä matsiaan vähintään kahdella maalilla (neljä niistä vähintään kolmella maalilla). BW Linz puolestaan on voittanut seitsemästä viimeisestä ottelustaan kuusi vähintään kahdella maalilla ja yhden maalin erolla.

Koska BW Linzin nousuhimo on ilmeinen ja koska kokoonpanouutiset eivät ainakaan omaan silmään tarjoa mitään ihmeellistä valintojani vähättelevää lisätietoa, iskeydyn tähän ”helmeen” kiinni peräti kahden vedon voimin:

BW Linz ah -1, kerroin 2,70
Amstetten-BW Linz yli 2,5 maalia, kerroin 1,74

Kertoimet ovat juosseet hurjaa vauhtia alaspäin tätäkin raapustellessani, mutta minkäs teet, kun sormet eivät kykene nopeampaan työskentelyyn.

Lisää kertoimia tästä.

Edellinen artikkeliVideo: Randall Leal pamautti kuvankauniin yläpesän MLS:n avauskierroksella
Seuraava artikkeliVideo: Gheorghe Hagi ei tykkää pelaajansa filmaamisesta – raivoaa ja tönii huoltajat muualle

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän