Eksoottisella panostuslinjalla jatketaan

Taas mennään Itävallan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Rahastus onnistui muutama päivä sitten, ja nyt samaa härdellöintiä yritetään vähintään yhtä maukkaassa tilanteessa. Totesin tämän jo viimeksi, mutta toteanpa vielä uudestaan: vaikka Itävallan Ersteligaa tulosten ja tilastojen valossa silloin tällöin ihan mielenkiinnosta pälyilenkin, en voi sanoa olevani pitkän aikavälin valossa kovinkaan perusteellinen sarjan asiantuntija. BW Linzin meno on tällä hetkellä sen verran maistukaista, että en aio jättää kokeilutyylistä saumaa käyttämättä. 

Horn – BW Linz

Nousua jahtaava sarjakärki BW Linz matkaa viisi pistettä putoamisviivan alle jääneen sarjajumbo Hornin vieraaksi, eikä matsista varmasti tule tunnetta puuttumaan. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Linzin 3-2 kotivoittoon – nyt toki kuntokäyrät ovat menossa eri suuntiin, ja varsinkin BW Linzin suorittaminen on ollut hurjaa.

Koska muutaman päivän takaisesta raapustuksestani on edelleen nähtävissä tietyt faktat, en lähde tässä kaikkea toistamaan.

BW Linz on nyt voittanut kahdeksan matsia putkeen paukutellen niissä yhteensä 28 osumaa, kun taas Horn on saalistanut viimeisestä viidestä ottelusta yhden pisteen. Kotinurmella Hornin maalinteko on onnistunut suhteellisen hyvin; viidessä viimeisessä kotiottelussa on venytetty vastustajan reppua yhdeksästi, mutta kun oma pää on soinut samanaikaisesti 14 kertaa, ei pistepotti ole liian kiivaasti kasvanut.

BW Linzin  ja koko sarjan ylivoimainen maalinsylkijä Fabian Schubert viimeisteli edellisessä matsissa Amstettenia vastaan kauden 30. maalinsa, eikä miehelle näytä tällä hetkellä pysäyttäjää Ersteligasta löytyvän. Schubert on pyssyttänyt tuplasti enemmän maaleja kuin sarjan kakkosmaalisieppo, joten melkoisesta tekijästä voidaan nyt puhua.

Isompia kokoonpanohuolia ei tämänhetkisen tiedon mukaan pitäisi BW Linzillä olla. Schubertin pelikunto on joukkueelle elintärkeä juttu. Horn joutuu näillä näkymin lähtemään taistoon ilman toiseksi parasta maalintekijäänsä Patrik Eleriä. 100-prosentista varmuutta ei allekirjoittaneella Elerin tilanteesta ole.

Pelivalinta

Tässä kohtaa toistan hieman itseäni: BW Linz on voittanut kahdeksasta viimeisestä ottelustaan seitsemän vähintään kahdella maalilla ja yhden maalin erolla.

Koska BW Linzin nousuhimo on ilmeinen ja koska kokoonpanouutiset eivät ainakaan omaan silmään tarjoa mitään ihmeellistä valintojani vähättelevää lisätietoa, näen vaa’an kallistuvan vahvasti vieraiden suuntaan.

Horn on pelaillut kotonaan maalirikasta futista (keskimäärin 3,5 maalia per peli) ja osunut myös itse mukavasti maalipuiden väliin. Myös BW Linzin vieraspelit ovat olleet maalirikkaita (keskimäärin 4 maalia per peli), joten aasialaisen tasoituksen ohella myös maalimääräveto kiinnostaa. Joukkueiden tasoero sekä pistetarve ovat ilmeisiä, joten omille liuskoilleni kipusivat seuraavat nähnäimet:

BW Linz ah -1, kerroin 1,62
Horn – BW Linz yli 3 maalia, kerroin 1,80

BW Linz ah -1 -valinnasta huutelin jo eilen sivullani, nyt kerroin on juossut jo hieman alaspäin.

Lisää kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here