Saksalainen Eintracht Frankfurt juhlii Eurooppa-liiga voittoa. Sevillassa pelatussa finaalissa edettiin pitkän kaavan mukaan.

Eintracht Frankfurt kaatoi Glasgow Rangersin rankkarikisan jälkeen Eurooppa-liigan finaalissa myöhään keskiviikkoiltana.

Ottelun varsinainen peliaika päättyi numeroihin 1-1. Rangersin Joe Aribo teki 0-1-maalin 57. minuutilla, mutta Frankfurtin Rafael Santos Borre tasoitti 59. minuutilla. Kun jatkoajallakaan ei nähty lisämaaleja, oli edessä rangaistuslaukauskisa.

Rankkarikisan kymmenestä laukojasta ainoastaan Rangersin Aaron Ramsey epäonnistui. Ratkaisumaalin Frankfurtille laukoi juuri Borre, ja juhlat olivat valmiina alkamaan.

Suomen maajoukkueen luottomies Glen Kamara pelasi 91 minuuttia Rangersin keskikentällä.