Egyptin maajoukkuehyökkääjä Amr Gamal HJK:hon

Egypti Amr Gamal puoliaika hjk

Egypti Amr Gamal puoliaika hjk

Veikkausliigan hallitseva mestarijoukkue HJK on tehnyt pelaajasopimuksen egyptiläisen hyökkääjän Amr Gamalin (kuvassa oikealla) kanssa.

26-vuotias Gamal on Egyptin suurimman ja menestyneimmän seuran Al Ahly SC:n kasvatti. Al Ahlyn edustusjoukkueessa hän nousi kaudella 2012-13 ja viimeisteli heti Egyptin Premier Leaguen depyyttiottelussaan maalin Ghazl El Mahallaa vastaan. Yhteensä Gamal on pelannut Al Ahlyssa 68 ottelua, joissa on syntynyt 18 maalia.

Kaudella 2017 Gamal sai lainasiirron Etelä-Afrikan Premiershipin Bidvest Wits FC -joukkueeseen, jossa hän pelasi pääsarjassa 13 ottelua ja teki 2 maalia.

Arm Gamal kova vahvistus Veikkausliigaan

Egyptin maajoukkueessen Gamal on kuulunut vuodesta 2014. Maajoukkuepelejä tilille on kertynyt 18, joista viisi on ollut karsintaotteluita. Maaleja maajoukkueessa on syntynyt kolme.

”Meidän sentteriosasto nyt tosi kova ja valmennuksella on käytössään monipuolinen sekoitus erilaisia pelaajia. Gamal on juonikas ja taitava kärki, Pelvas on huippuluokan viimeistelijä, Klauss on vahva ja taitava target ja Klubi 04:ssa paikkaa kyttää huippuvireinen Rony Huhtala, jolla on ihan poikkeuksellinen kyky juosta vastustajan selustaan” iloitsee HJK:n jalkapallojohtaja Juho Rantala seuran nettisivuilla.

Gamalin sopimus on lainasopimus, joka jatkuu näillä näkymin elokuun loppuun. Veikkausliiga käynnistyy huhtikuun alussa.

Lähde: HJK

— —

Lisää uutisia suomifutiksesta löytyy verkkosivuiltamme TÄSTÄ.

 

Edellinen artikkeliVideo: Tänään viisi vuotta Gijónin ihmeestä
Seuraava artikkeliZlatanin ja Manchester Unitedin sopimus purettu

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän