EA: FIFA:n vuosittaiset pelijulkaisut jäämässä historiaan

EA Sportsin toimitusjohtaja Andrew Wilson on kertonut, että FIFA:n vuosittaiset julkaisut saattavat jäädät tulevaisuudessa pois.

Peli kuitenkin eläisi ja kehittyisi päivitysten avulla, joten reaaliaikaiset peliasut ja statsit muuttuvat kyllä kauden aluissa. EA yrittää tällä tavalla saada enemmän tilaajia ja lataajia pelille, eli toisinsanoen kiinteän pelin sijaan asiakas maksaa päivityksistä.

Enää ei siis tarvitse jonottaa pelikauppojen ovenkahvoissa kiinni uutta versiota julkaisupäivän aamuna, vaan pelaaja päivittää itse pelinsä uusimpaan versioon latauksilla.

FIFA on muutenkin kehittymässä jatkuvasti pois vanhanaikaisesta tekemisestä, sillä viime vuonna he julkaisivat FIFA:n mobiili-pelin.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

5 Kommentit

  1. Hyvä se olisi kokeilla jotain uutta, sillä nyt saa joka vuosi pettyä, kun käy pelin ostamassa.. 2013 julkaisun jälkeen alamäki alkoi jonka loppua ei näy. R.I.P fifa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here