Dybala: Hylkäsin Interin tarjouksen, koska halusin Juventukseen

during the Serie A match between UC Sampdoria and Juventus FC at Stadio Luigi Ferraris on January 10, 2016 in Genoa, Italy.

during the Serie A match between UC Sampdoria and Juventus FC at Stadio Luigi Ferraris on January 10, 2016 in Genoa, Italy.

Juventuksen tähtihyökkääjä Paulo Dybala kertoo Juventuksen olleen juuri se seura mihin mies halusi liittyä viime kesänä.

Vanhan Rouvan argentiinalainen tähti Paulo Dybala kertoi Corriere dello Sportin haastattelussa hylänneensä Interin tarjouksen ennen siirtoaan Palermosta Juventukseen.

– Ennen liittymistäni Juveen Roberto Mancini soitti ja kertoi haluavansa minut Interiin. Kiitin Mancinia puhelusta, mutta sanoin että haluan siirtyä Juventukseen, koska se on parempi joukkue, Dybala valotti italialaislehdelle.

Jos Dybala olisi siirtynyt Interiin kesällä, olisi hän muodostanut kärkiparin maanmies Mauro Icardin kanssa. Dybala näkee paljon yhtäläisyyksiä Icardissa ja nykyisessä Juve-hyökkääjä Mario Mandžukićissa.

– Icardi on pelannut hyvin ja olen onnellinen hänen puolestaan, koska hänkin on argentiinalainen. Toivottavasti pelaamme joskus vielä yhdessä maajoukkueessa. Mauro on parhaimmillaan rangaistusalueen sisällä, kun itse pelaan hieman alempana. Icardi on hyvin samanlainen kuin Mario Mandžukić. Heillä on sama rooli, argentiinalainen analysoi.

Lähde: Goal.com

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here