Mestarien liigan puolivälierissä nähtiin keskiviikkona uskomatonta draamaa, kun Tottenham lopulta pudotti Man Cityn.

Manchester City voitti Tottenhamin numeroin 4-3 toisessa osottelussa keskiviikkona, mutta koska Tottenham oli voittanut avausosaottelun kotonaan numeroin 1-0, niin Tottenham etenee välieriin vierasmaalisäännön turvin yhteismaalein 4-4.

Keskiviikon ottelussa nähtiin viisi ensimmäiseen 20 minuuttiin. Srgio Aguero teki tunnin kohdilla 4-2-johtomaalin ja City oli matkalla välieriin. Frnando Llorente kuitenkin teki ratkaisevan 4-3-kavennusmaalin 73. minuutilla.

Ottelun lisäajalla nähtiin vielä viimeinen draamankaari, kun Cityn Raheem Sterling teki maalin. Videotarkastuksen jälkeen maali hylättiin paitsiona ja näin Tottenham etenee välieriin, jossa vastaan asettuu sensaatiojoukkue Ajax.

Keskiviikkoillan toisessa matsissa Liverpool haki 1-4-vierasvoiton Portosta ja etenee vakuuttavasti välieriin yhteismaalein 6-1. Vastaan asettuu Barcelona.