Dortmund-pamppu: ”Usain Bolt liittyy mukaan harjoituksiimme”

dortmund

Bundesliigaseura Borussia Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke on vahvistanut lehdistölle pikajuoksija Usain Boltin liittyvän mukaan seuran harjoituksiin.

Yhdeksänkertainen olympialaisten kultamitalisti, pikajuoksija Usain Bolt, liittyy lähitulevaisuudessa mukaan Borussia Dortmundin harjoituksiin. Asian Kicker-lehdelle varmisti Dortmundin CEO Hans-Joachim Watzke.

– Kyllä, tämä ei ole mikään vitsi. Puma-johtaja Bjørn Gulden, joka kuuluu myös meidän johtokuntaan, kertoi Usain Boltin tiedustelleen mahdollisuutta liittyä mukaan harjoituksiimme. Sanoin saman tien sen olevan ok, ja valmentajamme Thomas Tuchel näytti asialle myös vihreää valoa, toimitusjohtaja Watzke kertoo.

Bolt on pitkään jo haaveillut mahdollisuudesta pelata kannattamansa Manchester Unitedin riveissä, mutta nyt mies tulee lähitulevaisuudessa mukaan Dortmundin harjoitusrinkiin. Silti pelaajasopimusta miehen kanssa tuskin tehdään.

– Emme keskutele mistään pelaajasopimuksista, eikä se ole edes realistista. Olemme joka tapauksessa imarreltuja näinkin kovan urheilijan halusta päästä harjoittelemaan mukanamme. Usain ei tule mukaan harjoituksiin silloin kun meillä on kaksi peliä viikossa, mutta kun ottelukalenteri on hieman tyhjempi, niin hän pääsee mukaan. Pelaajat ovat varmasti myös innoissaan hänen tulostaan, Dortmund-johtaja sanoo.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here