Saksan Bundesliigassa pelattiin odotettu huippumatsi kahden suureseuran välillä. Otsikoihin nousi Gregory Kobelin hutipotku.

Bayern München kaatoi kotikentällään Borussia Dortmundin numeroin 4-2 (3-0) Bundesliigassa lauantaina.

Heti 13. minuutilla nähtiin harmittoman näköinen tilanne, josta tuli Bayernin johtomaali. Leroy Sanelle pelattiin pystypallo, mutta Dortmund-maalivahti Gregor Kobel tuli hyvin vastaan. Kobel kuitenkin potkaisi pallosta ohi, ja pallo lirui maaliin.

Kokenut Bayern-hyökkääjä Thomas Müller osui avausjaksolla kahdesti, joten tauolle mentiin lukemissa 3-0. Toisen jakson alussa Bayernin Kingsley Coman teki lukemiksi jo 4-0. Dormund sai tehtyä lopussa kaksi maalia, kun Emre Can ja Donyell Malen osuivat.

Bundesliigaa on pelattu nyt noin 26 kierrosta. Bayern nousi voitollaan kärkeen (55 pistettä). Dortmund on kakkosena (53 pistettä) ja Union Berlin kolmantena (51 pistettä).