Liverpoolin 25-vuotias maaliahne portugalilaishyökkääjä Diogo Jota oli ottelun hahmo torstai-iltana Anfieldillä.

Liverpool kaatoi kotikentällään kehnoa kautta pelaavan Leicesterin numeroin 2-0 (1-0) Valioliigassa torstai-iltana.

Kotijoukkueen Diogo Jota viimeisteli 1-0-voittomaalin maalinedustalta 34. minuutilla. Virgil van Dijk puski kulmapotkutilanteessa, ja Jota oli kärppänä paikalla laittamassa karapallon sisään.

Jota kruunasi iltansa 87. minuutilla laukomalla pallon toistamiseen maaliin. Liverpoolille siis rutiininomainen kotivoitto. Torstai-illan toisessa ottelussa Arsenal haki Gabrielin maalilla 0-1-vierasvoiton Wolverhamptonista.

Manchester City porskuttaa Valioliigan kärjessä (24 ottelua, 60 pistettä), toisena on Liverpool (23 ottelua, 51 pistettä) ja kolmantena Chelsea (24 ottelua, 47 pistettä). Leicester on vasta sijalla 12 (21 ottelua, 26 pistettä).