Diego Costalle tylyt lähtöpassit Chelseasta – Conte ilmoitti tekstiviestillä

Video: Viisi tarinaa Diego Costasta, joita et tiennytViime kaudella 20 maalia Valioliigassa mestaruuden vieneelle Chelsealle iskenyt Diego Costa ei jatka lontoolaisseurassa. Espanjalaishyökkääjä kertoi asiasta keskiviikkona pelatun Kolumbia-maaottelun jälkeen.

28-vuotias Costa ei kuulu Chelsea-luotsi Antonio Conten tulevaisuuden suunnitelmiin.

– Olen yhä Chelsean pelaaja, mutta he eivät halua minua sinne. Conte lähetti minulle tekstiviestin, etten jatka Chelseassa Costa kertoi Sky Sportsin mukaan.

– Suhteeni Conten kanssa on ollut huono päättyneellä kaudella. Ilmeisesti olen pelannut huonon kauden, koska minua ei enää haluta Chelseaan tulevaksi kaudeksi. Olen lähettänyt Contelta saamani viestin Chelsean seurajohdolle ja se on nyt heidän päätöksensä, Costa sanoi.

Costa etsii parhaillaan uutta seuraa. Häntä on viime aikoina huhuiltu takaisin Atlético Madridiin, jossa hän pelasi kaudet 2007-2014 ennen siirtymistään Chelseaan 38 miljoonalla eurolla. Madridilaislehti AS:n mukaan on hyvin mahdollista, että Costa siirtyy syyskaudeksi Kiinaan ja palaa joulukuussa Atléticon riveihin.

Madridilaisseuran siirtokielto umpeutuu vasta tammikuussa.

– Minun pitäisi olla 4-5 kuukautta pelaamatta, mutta rakastan Atléticon joukkuetovereitani. Tykkään asua Madridissa ja olisi upeaaa palata. Minun pitää kuitenkin miettiä myös itseäni. Edessä on arvokisakausi ja tarvitsen pelejä alle, Costa kertoi.

Vuodesta 2014 lähtien Chelseata edustanut Costa on voittanut urallaan kaksi Valioliigan mestaruutta ja kerran Liigacupin mestaruuden. Espanjalaishyökkääjä on tehyt 120:ssa Chelseassa pelaamassaan ottelussa 58 maalia.

Edellinen artikkeliForbes: Cristiano Ronaldo on eniten tienaava urheilija
Seuraava artikkeliIS: HJK-maalitykki Alfredo Morelos siirtymässä Skotlannin suurseuraan