Derbyn ja Fulhamin maalijuhlat triplaukseen

Viime viikon triplaus jäi rohkean sinkkukohteen myötä perjantaihin, joten nyt haetaan menestystä kahden kohteen kombolla Englannin Championshipistä ja Espanjan La Ligasta.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Derby – Fulham

Wayne Rooneyn palattua brittikentille Rams-paitaan, on Derby äitynyt hyvään vireeseen. Tänään vastassa on sarjan kärkipäässä oleva Fulham, joka lähtee aavistuksenomaisena suosikkina mittelöön. Edellisessä ottelussa Fulham kuitenkin koki shokkitappion Aapo Halmeen edustamalle Barnsleylle, joka haki vieraspisteet Lontoosta luvuin 0-3.

Tänään Fulham ei varmasti halua maaleitta jäädä. Joukkueen kärjessä operoiva Aleksandar Mitrović on sarjan maalikunkku 21 maalilla ja pelaaja, jota kannattaa ottelussa seurata. Eiköhän serbi tänäänkin paikoille pääse.

Derby on pelannut kotiotteluissaan todella hyvällä tatsilla ja edellispelin tasuri Huddersfieldiä vastaan katkaisi viiden voitollisen kotiottelun putken. Tänäänkin Derby antaa varmasti kovan vastuksen Fulhamille, jonka myötä lähdetään liikkeelle siitä, että maaleja tullaan matsissa näkemään. Derbyn voitto (tasapeli ei vetoa) on myös hyvä vetokohde kertoimella 2.06.

Betis – Mallorca

Kolmen kerroin saadaan täyteen Betisin voitolla Mallorcasta. Mallorca on La Ligan huonoin vierasjoukkue ja Los Bermellones on kerännyt kauden 11 ottelusta vain yhden pisteen. Tämä tuli Celta Vigon vieraana 2-2 tasapelillä joulukuussa.

Betis ei ole ollut mitenkään äärimmäisen vakuuttava joukkue tällä kaudella. Joukkue on jämähtänyt keskikastiin vaisujen esitysten vuoksi, mutta tänään on todella hyvät saumat täyteen pistepottiin. Putoamistaistelussa oleva Mallorca saa venyä todelliseen ihmeeseen, mikäli se meinaa Betikseltä pisteitä ryövätä.

TRIPLAAMAAN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here