Derby County pudotti ManUn Liigacupista – Harry Wilson laukoi unelmamaalin!

Mestaruussarjassa pelaava Derby County pudotti Manchester Unitedin Englannin Liigacupista myöhään tiistai-iltana.

Manchester United meni 1-0-johtoon heti 3. minuutilla, kun Juan Mata osui. Derby tuli tasoihin tunnin kohdilla, kun Harry Wilson laukoi vapaapotkun 30 metristä vasempaan yläpesään. Aivan uskomattoman kaunis osuma!

Unitedin maalivahti Sergio Romero sai punaisen kortin 67. minuutilla, sillä argentiinalainen koski kädellä palloon rankkarialueen ulkopuolella. Ja sitten 86. minuutilla Jack Marriot vei Derbyn vierasjohtoon. Kuitenkin Unitedin Marouane Fellaini tasoitti 95. minuutilla numeroiksi 2-2.

Varsinainen peliaika tuli päätökseen ja edessä oli saman tien rankkarikisa, jossa nähtiin peräti 15 maalia. Derbyn kaikki kahdeksan laukojaa tekivät maalin ja lopulta 8. ManUn laukoja Phil Jones epäonnistui. Ja näin Derby etenee jatkoon.

ManU putosi Liigacupista

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Brentfordilta surkea kulmapotku – 13 sekunnin kuluttua pallo omassa maalissa