Derby della Capitale ja Bundesliigaa illan kattauksella

Derby della Capitale ja Bundesliiga ovat tämän perjantain triplauksen avainasemassa, kun haetaan jatkopaikkaa lauantaille.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Lazio ja AS Roma ottavat yhteen Derby della Capitalessa, eli Rooman paikallistaistelussa. Tämä Stadio Olimpicolla pelattava matsi on lähtökohdiltaan mielenkiintoinen, sillä molemmat pääkaupungin joukkueet, etenkin AS Roma, ovat olleet hyvässä vireessä kuluneen kauden ajan.

Vaikka molempien jengien maaliodottama suhteellisen korkealla onkin, on syytä muistaa millaisesta ottelusta on kyse. Tämä on yksi Euroopan suurimpia derbyjä kaikki aspektit mukaan lukien ja puolustuspää halutaan pitää tiiviinä. Kokoonpanojen puolesta merkittävää etutilannetta ei synny kummallekaan jengille.

Veikkaankin, että hyvään iskuun yltynyt Giallorossi tulee luomaan ne vaarallisimmat tilanteet tänä iltana ja lapulle lähtee X2 merkillä varustettu kohde Paulo Fonsecan luotsaamalle ryhmälle. Helpolla se ei kuitenkaan tule pääsemään tiukasti organisoitua Lazio-alakertaa vastan.

Triplauksen toinen kohde poimitaan Bundesliigan ainoasta perjantaipelistä. Stadion An der Alten Försterein nurmelle Union Berlinin vieraaksi saapuu tuore Vuoden urheilija Lukas Hradecky joukkuekavereineen.

Vaikka Luke onkin eliittiä maalinsuulla, ei tänään nollapeliin riitä uskoa. Leverkusen on paperilla ennakkosuosikki ja se näkyy myös kertoimissa. Alla on kuitenkin kolmen voitottoman ottelun putki sarjassa, kun taas Saksan cupissa kaatui männäviikolla Eintracht Frankfurt. Tämä voitto teki varmasti gutaa Peter Boszin miehistölle, joka eittämättä vaikuttaa myös mentaalipuolelle.

Union Berlin on kauden säväyttäjiä ja keikkuu komeasti europaikoissa kiinni. Tänään vastus voi olla liian kova pisteille pääsyn suhteen, mutta hyvällä prosentilla Union on silti kotiotteluissaan maalipuiden väliin osunut. Tämä rohkaisee nostamaan kohteen lapulle, joka edellyttää osumaa molemmilta jengeiltä sisältäen 2.5 maalin ylityksen. Union on heti Bayern Munchenin jälkeen toiseksi tehokkain sarjan kotijoukkueista, joka korostaa kovan kertoimen kyseenalaisuutta.

TRIPLAAMAAN!

Video: Maalivahti torjuu kaksi rankkaria ja lentää suihkuun – kenttäpelaaja torjuu kolmannen rankkarin!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here