David Ramadingaye siirtyy RoPS:n riveihin

Veikkausliigan kakkossijalla majaileva ja mitalia liigasta hakeva Rovaniemen Palloseura vahvistaa rivejään loppukaudeksi yli 100 Veikkausliigapelin kokemuksen omaavalla David Ramadingayella. Isän puolelta tsadilaistaustainen, Oulussa syntynyt 25-vuotias pelimies siirtyy RoPS:aan Kakkosessa pelaavasta Hongasta.

Veikkausliigassa Ramadingaye on pelannut MyPa:ssa kausina 2011-2013 ja viime kaudella IFK Mariehamnissa.

– Olen iloinen, että saadaan Davidin kaltainen kokenut suomalainen pelaaja joukkueeseen loppukaudeksi. Vaikka hän on lähtökohtaisesti keskikenttäpelaaja, hän pystyy pelaamaan usealla eri paikalla ja se on meille tärkeää, sillä millekään pelipaikalle meillä ei ole ylitarjontaa pelaajista. Hän tuo joukkueeseen kovaa asennetta ja liikettä, iloitsee RoPS-luotsi Juha Malinen uudesta pelaajastaan seuran verkkosivuilla.

Malisen mukaan Suomen nuorisomaajoukkueissa aikoinaan pelannut Ramadingaye tulee RoPS:n vahvuuteen jo huomiseen vierasotteluun Interiä vastaan.

Ramadingaye itse on tyytyväinen, kun pääsee loppukaudeksi pelaamaan taas Veikkausliigaan.

– Tosi hyvällä mielellä olen siirrosta. Takana on pitkä vuosi ja nyt on kiva päästä hyvään joukkueeseen taistelemaan mitaleista, toteaa keskikentän pohjalla parhaiten viihtyvä pelimies.

Myös siirto näinkin lähelle synnyinkaupunkiaan Oulua on miehelle mieluinen.

– Kiva päästä pelaamaan näin lähelle sukulaisia, Oulussa asuvat edelleen kaikki äidin puolen sukulaiset, Ramadingaye sanoo.

Mies itse ei välttämättä odota heti ensimmäisessä ottelussa komennusta kentälle saati sitten paljoa peliaikaa.

– Toki olen valmiina menemään heti kentälle, kun kutsu käy, mies toteaa tyytyväisenä.

Lähde: RoPS:n verkkosivut

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here