David Beckham jatkaa jalkapallon parissa

 

Jalkapalloilun yksi ikoneista David Beckham jatkaa uraa jalkapallon parissa, mutta ikävä kyllä puku päällä.

TSEKKAA TÄMÄ:

Beckham on perustamassa uutta MLS-joukkuetta Miamiin. Hänellä on taustalla potentiaalisia rahoittajia, muta mitään ei voi vielä sanoa varmaksi, kertoo Miami Herald.

Beckhamin taustajoukkojen mukaan mieheen on otettu yhteyttä monista eri tahoista, eli kiinnostusta uuteen MLS-seuraan löytyy. Miamia pidetäänkin loistavana paikka perustaa jalkapalloseura, sillä se on portti Latinalaiseen Amerikkaan, jossa jalkapallo on todella suuressa asemassa.

Miami ei ole ainoa potentiaalinen koti uudelle joukkueelle. Myös Montreal, San Diego ja Orlando olivat listalla, ennen kuin valinta osui Miamiin. Etelä-Floridalla on ollut aikasemminkin joukkue. Siellä pelattiin vuosina 1998-2001, mutta joukkue jouduttiin lopettamaan suurien tappioiden vuoksi. Nyt sadat tuhannet ihmiset odottavat, että saadaanko Miamiin MLS-seura.

Beckham miettii mahdolliset yhteistökumppanit todella tarkkaan, sillä hän haluaa, että tämä on pidemmän aikavälin projekti ja hänellä on selkeä visio, mitä seuran pitäisi olla. Mies uskoo, että saisi houkuteltua tähtipelaajia joukkueeseensa.

Suurena jalkapallotähtenä ollut Becks lopetti uransa viime kauteen PSG:n riveissä. Hän kantoi Englannin maajoukkueen kapteenin nauhaa vuosia.

Edellinen artikkeliVideo: Bundesliigan klassikko vuodelta 2012 Dortmund – Stuttgart
Seuraava artikkeliBlatter vs Ronaldo – tarina jatkuu