Darmstadtin ja Leverkusenin voimin triplaamaan

Darmstadtin kohtaaminen Greuther Futhia vastaan, sekä Bayer Leverkusenin matka Freiburgin vieraaksi määräävät tämän perjantain triplauskupongin.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Darmstadt – Greuther Furth

Kotivoittoa löytyy liuskalta tähän matsiin, jossa Darmstadt ja Greuther Furth iskevät yhteen typötyhjällä Merck-Stadion am Böllenfalltorilla. Darmstadt on potentiaalinen nousujoukkue tätä vauhtia, sillä karsintapaikkaan on rakoa vain kolme pojoa. Kaiken lisäksi Darmstadtilla on alla kaksi voittoa tähän matsiin lähdettäessä.

Greuther Furth ei ole koronatauolta yhtä terhakkaasti palannut. Saldona kahdesta kotipelistä on tasapeli ja tappio, joten täysin tyytyväinen Stefan Leitl ei voi miehistöönsä olla. Urakka ei tule tänään helpottumaan, kun vieraisiin matkataan. Darmstadtin kerroin vaikuttaa erittäin maukkaalta ottaen huomioon nämä lähtökohdat, joten isäntiin luotetaan.

Freiburg – Bayer Leverkusen

Illan ainokaisessa Bundesliiga-pelissä Freiburg isännöi Bayer Leverkusenia. Lapulta löytyy vierasjoukkueen yli 1.5 maalin linja, sillä Leverkusenin matseissa on maaleja viime aikoina nähty runsaasti. Edellinen ottelu Wolfsburgia vastaan ei sujunut häävisti, kun B04 otti käkättimeen jopa 1-4. Tänään on paikka kasvojen pesulle. Freiburgilla on alla 3-3 pistejako Frankfurtia vastaan, joten maalirikkaalle matsille on kaikki edellytykset olemassa.

TRIPLAAMAAN!

Video: Antti Niemen uskomaton triplatorjunta Patrick Vieiraa vastaan Valioliigassa 2002

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here