Naisten EM-kisoissa nähtiin keskiviikkona tyylikäs osuma, kun Hollannin Danielle van de Donk näytti osaamistaan.

Hollanti kaatoi Portugalin numeroin 3-2 (2-1) EM-kisojen C-lohkon ottelussa keskiviikkoiltana. Hollanti meni vartissa jo 2-0-johtoon, ja näytti siltä, että luvassa on jälleen murskajaiset.

Portugali pääsi kuitenkin mukaan videokelaamisten jälkeen annetulla rankkarilla avausjakson lopulla. Ja heti toisen jakson alussa tilanne oli yhtäkkiä 2-2. Ottelun voittomaali nähtiin 62. minuutilla, kun Hollannin Danielle van de Donk laukoi pallon nätisti oikeaan yläkulmaan.

EM-kisoissa on mukana 16 maata, jotka pelaavat neljässä neljän maan alkulohkossa. Lohkojen kaksi parasta etenevät puolivälieriin. Molemmat kaksi otteluaan hävinneen Suomen EM-turnaus päättyy lauantaina B-lohkon päätöspeliin Saksaa vastaan.

Naisten EM-kisat pelataan Englannissa 6.-31.7.2022. Yle näyttää EM-kisojen kaikki ottelut suorana lähetyksenä joko TV2:ssa, Areenassa tai TV1:ssä.

KATSO MYÖS: Tässä on naisten EM-kisojen otteluohjelma