Salossa nähtiin paikallinen yleisöennätys, kun yli 1300 katsojaa oli todistamassa SalPan komeaa voittoa TPS:stä.

SalPa murjoi kotonaan TPS:n numeroin 3-0 (1-0) Ykkösessä lauantaina. Samalla katkesi turkulaisten kuuden ottelun voittoputki.

TPS hallitsi hienokseltaan avausjaksoa, mutta SalPa iski aivan jakson lopulla, kun Oskari Jakonen laukoi voittomaaliksi jääneen 1–0-osuman.

Toisen jakson alussa TPS:n Jesper Karlsson ajettiin suihkuun, kun mies otti toisen keltaisen korttinsa. Tilanteesta tulleen vaparin laittoi sisään Thomas Agyiri, 2-0.

Ja sitten 82. minuutilla nähtiin ottelun kolmas maali, kun TPS:n Daniel Rantanen syötti pallon alaspäin. Maalivahti Jere Koponen ei ollut sijoittunut Rantasen olettamalla tavalla, ja pallo lirui maaliin, 3-0.