Karlsruher SC:n ja Suomen maajoukkueen 27-vuotias puolustaja Daniel O’Shaughnessy pamautti erittäin upean maalin viikonloppuna.

Karlsruher SC kaatoi vieraskentällä Holstein Kielin numeroin 0-2 (0-1) Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, 2. Bundesliigassa, lauantaina.

Ottelun voittomaali nähtiin heti 16. minuutilla, kun vierasjoukkue Karlsruher SC:n Daniel O’Shaughnessy pamautti pallon kaukaa mahtavasti vasempaan yläkulmaan! Vaihtomies Fabian Schleusener viimeisteli 0-2-loppunumerot 68. minuutilla.

Loppuvuodesta 2021 HJK:sta Saksaan siirtynyt O’Shaughnessy pelasi vieraiden keskuspuolustuksessa täydet 90 minuuttia.

2. Bundesliigan kärjessä on perinteikäs Werder Bremen (23 ottelua, 42 pistettä) ja toisena on niin ikään perinteikäs Hamburger SV (23 ottelua, 41 pistettä). Vierasvoiton ottanut Karlsrurer SC majailee yhdeksäntenä (23 ottelua, 32 pistettä).