Major League Soccerissa nähtiin harvinaisen näyttävä saksipotkumaali, kun Portland Timbersin Dairon Asprilla näytti osaamistaan.

Portland Timbers kaatoi San Jose Earthquakesin numeroin 2-0 (1-0) MLS:ssä torstaiaamuna Suomen aikaa. Ottelun toisella jaksolla nähtiin mahtava maali.

Yimmi Chara teki 1-0-voittomaalin reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Toinen maali syntyi 55. minuutilla. Pallo pelattiin San Josen rankkarialueelle, mutta maalivahti James Marcinkowski pääsi väliin. Marcinkowski kuitenkin pomputti pallon takaisin peliin, ja Dairon Asprilla oli hereillä. Hän otti itselleen pienen pompun ja suoritti saksipotkun noin 20 metristä! Pallo verkkoon!

Tuo näyttävä saksarimaali muistutti Zlatan Ibrahimovicin legendaarista osumaa Englannin verkkoon vuonna 2012.

27 joukkueen Major League Socceria on pelattu nyt 31-33 kierrosta. Itäisen lohkon ylivoimaisessa kärjessä porskuttaa 73 pisteellä New England Revolution, ja Läntisen lohkon ykköspaikalla ovat 58 pisteellä Sporting Kansas City ja Seattle Sounders FC. Kotivoiton ottanut Portland Timbers on Läntisen lohkon neljäntenä 49 pisteellä.

Dairon Asprillan mahtava saksari

— —
KATSO MYÖS: Video: Rayo Vallecano kaatoi Barcelonan – Radamel Falcao teki voittomaalin