Englannin Valioliigan maanantain ainoassa ottelussa nähtiin yllätys, kun kovavireinen Arsenal koki isonumeroisen tappion.

Crystal Palace kaatoi kotikentällään Arsenalin numeroin 3-0 (2-0) Valioliigassa maanantai-iltana.

Ottelun voittomaaliksi jäänyt 1-0-osuma syntyi 16. minuutilla, kun Jean-Philippe Mateta osui. Jordan Ayew lisäsi johtoa 24. minuutilla, ja tauolle mentiin 2-0-lukemissa.

Wilfried Zaha viimeisteli loppulukemat rankkarista 74. minuutilla. Selhurst Parkin kotiyleisö oli riemuissaan.

Valioliigan kärjessä jatkaa tuttu kaksikko. Ykkösenä on Manchester City (30 ottelua, 73 pistettä) ja kakkosena Liverpool (30 ottelua, 72 pistettä). Arsenal on viidentenä (29 ottelua, 54 pistettä) ja taistelee kiivaasti paikasta Mestarien liigaan. Crystal Palace on puolestaan yhdeksäntenä (30 ottelua, 37 pistettä) ja joukkue voi pelata loppukauden vailla paineita putoamisesta.

Crystal Palacen Jordan Ayew viimeistelee

— —
KATSO MYÖS: Video: AC Oulun Riku Selander pamautti häikäisevän maalin Veikkausliigassa