Portugalilaislegenda Cristiano Ronaldo viimeisteli vapaapotkumaalin lauantaina. Siihen päälle nähtiin rajut tuuletukset.

Al Nassr FC voitti kotikentällään Abhan numeroin 2-1 (0-1) Saudi Professional Leaguessa lauantaina.

Vierasjoukkue johti avausjakson jälkeen, mutta Cristiano Ronaldon kipparoima Al Nassr nousi lopussa rinnalle ja ohi. Ronaldo tasoitti ottelun 78. minuutilla, kun lähes 30 metristä lähtenyt vapari upposi verkkoon.

Voittomaali syntyi 86. minuutilla rankkarista. Pallon taakse asteli Anderson Talisca, joka laukoi loppunumeroiksi 2-1.

16 joukkueen pääsarjaa on pelattu 21 kierrosta, ja kärjessä on Al Ittihad 50 pisteellä. Toisena on Al Nassr 49 pisteellä ja kolmantena Al Shabab 44 pisteellä.