Cristiano Ronaldo marssi ulos lehdistötilaisuudesta

ronaldoc

Cristiano Ronaldo marssi ulos lehdistötilaisuudesta Roma-ottelun alla.

Real Madrid-tähti Cristiano Ronaldo turhautui lehdistötilaisuudessa, kun kansainvälinen media grillasi miestä Roomassa Mestarien liigan huippukamppailun alla.

Reportteri tivasi mieheltä onko Barcelonan hyökkäyskolmikon Neymar, Leo Messi ja Luis Suárez näkyvästi lämpimät välit syynä siihen, että he ovat tehneet jo 22 maalia enemmän tällä kaudella kuin Real Madridin Gareth Bale, Karim Benzema ja Ronaldo itse.

– Ollessani Manchester Unitedissa sanoimme Paul Scholesin, Ryan Giggsin ja Rio Ferdinandin kanssa ”hyvää huomenta” ja ”hyvää illanjatkoa” ja olimme silti loistavia kentällä. Emme anna toisillemme pusuja ja halauksia. Minun ei tarvitse mennä Balen tai Benzeman kanssa illalliselle tai kutsua heitä kotiini. Ymmärryksemme kentällä on kaikki kaikessa. Pienet halaukset tai ateriat eivät tarkoita mitään, tuohtunut Ronaldo selosti.

Ronaldo kimpaantui kun toinen journalisti kysyi syytä siihen, miksi mies on pelannut jo neljä vierasottelua ilman maaleja.

– Voitko nimetä minulle yhden pelaajan joka on tehnyt enemmän maaleja vierasotteluissa sen jälkeen kun siirryin Espanjaan? Ai niin, et pystykään, koska niitä ei ole yhtään, turhautunut Ronaldo huikkasi poistuessaan kesken tilaisuuden.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän