39-vuotias portugalilaislegenda Cristiano Ronaldo nousi tällä kertaa otsikoihin ikävimmissä merkeissä, sillä mies lensi suihkuun.

Al-Hilal kaatoi Al-Nassrin numeroin 2-1 (0-0) Sausi Super Cupin välieräottelussa maanantai-iltana.

Kotijoukkue Al-Hilalin Salem al-Dawsari teki 1–0-maalin 61. minuutilla, ja Malcom viimeisteli 2–0-maalin 72. minuutilla. Sitten 86. minuutilla nähtiin turhautuneen miehen ulosajo.

Sivurajatilannehässäkässä syntyi nokkapokkaa, jonka seurauksena A-Nassrin Cristiano Ronaldo töni kyynärpää edellä vastustajan kumoon. Erotuomari näytti punaista.

Miesalivoimainen Al-Nassr kavensi vielä lisäajan viime hetkillä, kun senegalilaistähti Sadio Mane osui. Al-Hilalille kuitenkin 2–1-voitto.