Mestaruussarjassa pelaava Coventry suoritti satumaisen nousun lisäajan viime hetkillä ja eteni FA Cupin välieriin.

Coventry kaatoi vieraskentällä Valioliigassa pelaavan Wolverhamptonin numeroin 2-3 (0-1) FA Cupin puolivälierissä lauantaina.

Ottelun lopussa nähtiin melkoista draamaa! Coventry johti pitkään numeroin 0-1, mutta Wolves nousi 83. minuutilla tasoihin ja 88. minuutilla johtoon.

Coventry ei kuitenkaan luovuttanut. Ensin Ellis Simms teki 2–2-tasoitusmaalin ajassa 90+7 minuuttia ja sitten Haji Wright laukoi 2–3-voittomaalin ajassa 90+10 minuuttia!

KATSO MYÖS: Video: Joel Pohjanpalo teki kaksi maalia – Venezia hyvissä asemissa nousutaistelussa Serie A:han