Coolpickzin ilmaisvedot – Kierros 61

Taas jokaisella pelaajalla sauma voittaa rahaa panostamatta euroakaan.

Idea on yksinkertainen: Laita 15 otteluun veikkaus lopputuloksesta 1X2 -mallilla, sekä missä viidessä ottelussa tulee maaleja 3 tai enemmän (HIGH), ja missä viidessä ottelussa tulee 0-2 maalia (LOW).

Ainoa mitä tämä vaatii sinulta on profiilin luominen ja sen voit tehdä tästä linkistä

 

Näyttökuva 2016-4-5 kello 18.52.32

Keskiviikkona alkava kierros sisältää muunmuassa Mestarien, sekä Eurooppaliigaa

Käymme aina pari kohdetta läpi ennen jokaista kierrosta ja paljastamme omat rivimme hyvissä ajoin.

PSG – Manchester City

Manchester City joutuu kovaan paikkaan, sillä PSG pystyy antamaan täyden huomionsa Mestarien liigalle, sillä kotimaisessa liigassa heillä on kaikki todella hyvin. Cityltä puuttuu Vincent Kompany, sekä Yaya Toure, joten heidän fyysisimmät pelaajat ovat poissa ja tätä he juuri tarvitsisivat.

HJK – VPS

HJK:lla oli todella takkuinen ensimmäinen puoliaika kotonaan Veikkausliigan avauksessa IFK Mariehamnia vastaan, mutta toisella puoliajalla Klubi alkoi suorittaa ja kahdella Atom Tanakan maalilla HJK voitti ottelun 2-0.  VPS puolestaan on heikentynyt todella paljon viime kaudesta lähinnä Juho Mäkelän lähdön vuoksi. Emme anna juurikaan VPS:lle tässä mitään mahdollisuuksia ja HJK saattaa syttyä maali-iloitteluun perjantain pelissä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here