Coolpickzin ilmaisessa viikkokilpailussa 30 parasta saa rahapalkinnon

Coolpickz on nostanut palkintorahojaan ja nyt 30 parasta saa rahapalkinnon.

Idea on yksinkertainen: Laita 15 otteluun veikkaus lopputuloksesta 1X2 -mallilla, sekä missä viidessä ottelussa tulee maaleja 3 tai enemmän (HIGH), ja missä viidessä ottelussa tulee 0-2 maalia (LOW).

Tällä kertaa Coolpickzin kohteina on Cupin otteluita ympäri eurooppaa, sekä yksi kotimainen ottelu. Näyttökuva 2016-5-20 kello 13.49.41

Avaamme kaksi kohdetta hieman tarkemmin.

PSG – Marseille

PSG dominoi Ranskan liigassa ja haluaa varmasti päättää kautensa voittoon. Zlatan Ibrahimovic kärsii pienistä pohjevammoista, mutta haluaa varmasti nostaa 11. pokaalin PSG:n paidassa.

Marseille tulee varmasti lujaa otteluun, sillä heidän heikko menestys liigassa tarkoittaa, että tämä on heidän ainoa sauma päästä Eurooppaan. Tämä tarkoittaa sitä, että Marseille ei tule säästelemään ottelussa ja se avaa molempien hyökkäyksille paikkoja.

Runsasmaalinen PSG:n voitto on kuitenkin aika varma tässä kohteessa.

Barcelona – Sevilla

Copa del Reyssä kohtaavat La Ligan mestari, sekä tuore Eurooppaliigan mestari. Molemmat varmasti janoavat lisää palkintoja ja kauden viimeisessä ottelussa on sellainen tarjolla.

Barcelona tulee tähän otteluun huomattavasti paremman levon saaneena, joten heillä ei ole tarvetta säästellä pelaajia. Sevillalla saattaa painaa vielä Liverpool-ottelu jaloissa, joten uskomme, että molemmat tulevat tekemään maaleja, mutta Barcelona nostaa lopulta pokaalia.

Runsasmaalinen Barcelonan voitto kohteeseen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän