Coolpickzin ilmainen vetokierros on taas täällä

Tänään starttaa Coolpickzin 65. kierros ja taas on 5000 €:n jättipotti tarjolla.

Kierrokseen on upotettu useita eri sarjoja, kuten Valioliigaa, Norjan ja Ruotsin sarjoja, sekä Veikkausligaa. Laita oma veikkauksesi sisään Coolpickzin sivuilla ja ole mukana voittamassa jopa 5000 €:n jackpottia.

Näyttökuva 2016-4-22 kello 17.20.08

Avaamme kaksi ottelua tältä kierrokselta:

IFK Mariehamn – HJK

Sunnuntaina pelataan Veikkausliigassa tiukka ottelu ”Saarelaisten”  ja ”Klubin” välillä.

HJK säästeli torstain ottelussa monia avainpelaajiaan, joten vastaan tulee hyvin levännyt joukkue. HJK:n rosteri on todella paljon parempi kuin Mariehamnin, mutta Juha Malinenkin on sanonut, ettei ole nähnyt ikinä noin hyvää pelaamista IFK Mariehamnilta. Seura voitti muunmuassa RoPS:n ja SJK:n.

Tiedossa on tiukka ottelu, mutta HJK:n pelaajalaatu tulee kääntämään tämän pelin helsinkiläisten eduksi. Ottelusta tulee todennäköisesti vähämaalinen.

 

Raya Vallecano – Real Madrid

Real Madrid haluaa taistella kynsin ja hampain mestaruudesta, joten he tulevat tähän otteluun vain voittamaan. On todella vaikea nähdä tästä pelistä mitään muuta kuin runsasmaalista vierasvoittoa.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here