Coolpickz – Ilmainen mahdollisuus voittaa rahaa

Nyt on jokaisella pelaajalla sauma voittaa rahaa panostamatta euroakaan.

Idea on yksinkertainen: Laita 15 otteluun veikkaus lopputuloksesta 1X2 -mallilla, sekä missä viidessä ottelussa tulee maaleja 3 tai enemmän (HIGH), ja missä viidessä ottelussa tulee 0-2 maalia (LOW).

Ainoa mitä tämä vaatii sinulta on profiilin luominen ja sen voit tehdä tästä linkistä

Näyttökuva 2016-4-1 kello 16.17.52

Lauantaina alkavalla kierroksella on sekalainen kasa pelejä ympäri Eurooppaa.

Käymme aina pari kohdetta läpi ennen jokaista kierrosta ja paljastamme omat rivimme hyvissä ajoin.

 

Barcelona – Real Madrid

El clasico pelataan lauantaina! Tämä on viikonlopun suurin peli ja isäntäjoukkue on tässä ehdottomasti ennakkosuosikki. Real Madrid on jo 10 pistettä Barcan takana, joten heidän on pakko saada tästä voitto. Molemmat joukkueet pääsevät tähän todella vahvalla kokoonpanolla, joskin Barcelonan Jordi Alba on vielä kysymysmerkki.

Barcelona on ollut vahvempi joukkue tällä kaudella ja tulee lähes varmasti ottamaan tästä pisteet. On myös mahdollista, että tästä ei molempien vahvasta hyökkäyksestä huolimatta tule maali-iloittelua.

Lazio – Roma

Derby Della Capitale. Koko Rooma pysähtyy sunnuntaina kun Rooman derby pyörähtää käyntiin. AS Roma taistelee jokaisesta pisteestä, sillä heillä on teoreettinen sauma voittaa Scudetto. Laziolla on puolestaan 12 pistettä Eurooppaan oikeuttavaan sijaan, eikä heidän taistelutahto tule riittämään.

Derbyt ovat täysin yksittäisiä otteluita, eikä formilla ole juurikaan merkitystä. Useat fanit sanovat, että he ennemmin haluaisivat voittaa derbyt, kuin Scudettot. Tästä tulee todella tiukka taistelu ja se tulee päättymään vähämaaliseen Roman voittoon.

 

Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan  jackpotin metsästykseen!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here