Coolbetin Viikon Valiovihje: Wolves – Newcastle

Coolbetin Blogissa julkaistaan tälläkin kaudella joka viikko yksi Valiovihjeen otteluennakko. Tällä kertaa tarkastelun alla iltapäivän vääntö Molineuxilla: Wolves – Newcastle.

Nunon tontin Wolvesin peräsimessä ottanut Bruno Lage on saanut kaksijakoisen Valioliiga-startin. Susien peliotteet ovat parantuneet reilusti viime kaudesta, mutta viimeistely on ontunut pahasti ja sen myötä pistepussi karttunut verkkaisesti.

Kaikista sarjan joukkueista vain sarjajumbo Norwich on tehnyt Wolvesia vähemmän maaleja, vaikka samaan aikaan ainoastaan manchesterilaiset ja Liverpool ovat merkkauttaneet Wolvesia enemmän vaarallisia maalipaikkoja.

Viime kaudella Wolves painosti pallollista vastustajaa tämän puolustuskolmanneksellaan koko sarjan vähiten (23,8 kertaa / ottelu), mutta tällä kaudella lukema (29,0) on noussut jo lähemmäksi sarjan keskiarvoa (32,1).

Newcastlen peleissä on riittänyt tapahtumia kentän molemmissa päädyissä ja joukkue on tuottanut yllättävänkin paljon laadukkaita maalipaikkoja vastustajan boksissa. Se antaa myös oman mausteensa tämän lauantain vihjeeseen.

Lue koko Valiovihje tästä!

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here