Coolbetin Viikon Valiovihje: Liverpool – Leicester

Ennakko-odotuksiin nähden yksi tämän kauden suurimmista alisuorittajista, Leicester, matkustaa viikkokierroksella Anfieldille Liverpoolin vieraaksi.

Ketut löytyy ennen kierroksen alkua sarjan puolivälistä sijalta kymmenen, mutta vähemmän kohinainen ja enemmän pelisuoritusten todellista tasoa kuvaava xPoints-taulukko rankkaa Rodgersin miehistön vielä muutamaa sijaa alemmas.

Rodgersin puolustukseksi todettakoon, että Leicester on kärsinyt kauden mittaan todella pahoista loukkaantumissumista ja edelleen optimiavauksesta sivussa ovat ykköskärki Jamie Vardy, topparit Jonny Evans ja Wesley Fofana sekä laitapakki Timothy Castagne.

Erikoistilanteissa piilee Liverpoolin iskun paikka. Maaliodotusarvoilla mitattuna Leicester on ollut koko sarjan huonoin joukkue puolustamaan erikoistilanteita. Liverpool puolestaan on tehnyt tällä kaudella sarjan eniten maaleja kulma- ja vapaapotkuista.

Leicester voitti joulukuussa joukkueiden edellisen kohtaamisen kotikentällään maalein 1-0. Lopputuloksesta huolimatta ottelu oli Liverpoolin täydellistä hallintaa: laukaukset kirjattiin vieraille luvuin 6-21, huippupaikat 1-5 ja kulmapotkut 1-12. Tällä kertaa uskotaan kuitenkin punaisten jyräävän ja vedonlyönnillisesti ottelussa maistuu tälläkin kertaa Liverpoolin murskavoitto.

Lue Valiovihje kokonaisuudessaan tästä!

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän