Coolbetin Viikon Valiovihje: Leeds – Tottenham

Viime viikkojen heikot otteet ovat pudottaneet Leedsin mukaan tulikuumaan putoamistaistoon ja tänään taisto jatkuu Tottenhamin isäntänä.

Vielä tammikuun puolivälissä Marcelo Bielsan miehistön ero putoamisviivan alle oli yhdeksän pistettä, mutta nyt vain reilua kuukautta myöhemmin ero on kutistunut kolmeen pisteeseen. Ykköskärki Patrick Bamfordin pitkittynyt jalkavamma on luonnollisesti näkynyt Leedsin hyökkäyspelaamisen heikentymisenä, mutta joukkueen selkeästi suurin ongelma on ollut surkea puolustuspelaaminen.

Leeds on pelannut tällä kaudella kahdeksan ottelua Big six -joukkueita vastaan häviten kaikki pelit yhteismaalein 7-34 (0,88 – 4,25). Leedsin peleissä sarjan huippujoukkueita vastaan on siis nähty keskimäärin peräti 5,13 maalia per ottelu, kun sarjan toiseksi suurin lukema vastaavissa otteluissa on Leicesterin 3,88 maalia / peli.

TSEKKAA TÄMÄ:

Antonio Conten Tottenham on pelannut viime aikoina hyvin epätasaisesti. Viikonloppuna Spurs kaatoi hyvän esityksen jälkeen Manchester Cityn vieraissa maalein 2-3, mutta hävisi vain muutamaa päivää myöhemmin ansaitusti Burnleylle.

Marraskuun alun valmentajavaihdoksen jälkeen Liljanvalkoiset on tehnyt sarjan toiseksi eniten maaleja vastahyökkäyksistä ja saanut laukauksia näistä tilanteista kaikkein useimmiten. Leeds puolestaan on päästänyt tällä kaudella sarjan toiseksi eniten maaleja nopeista hyökkäyksistä.

Lue Valiovihje kokonaisuudessaan tästä!

LYÖ VETOA!
Edellinen artikkeliTriplaus & day 1: La Ligaa ja Valioliigaa lapulla
Seuraava artikkeliVideo: John Terryn ja Wayne Bridgen epäkättelystä 12 vuotta

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän