Coolbetin Tuplauksen ja 7000€ potin jahtiin parilla futisvalinnalla!

Coolbetin Tuplauksessa ei olla nähty läpäisijöitä kahteen viikkoon, mikä tarkoittaa sitä että jackpotissa on tällä viikolla tarjolla huimat 7000€. Kaiken kukkuraksi maanantainen futistarjonta on kohtuullisen kattava, joten nyt on hyvä polkaista jackpotin metsästys käyntiin.

Tuplaus-kisan tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00.

Tuplaukseen!

Pelivalinta #1: Manchester City – Burnley: Yli 2,5 maalia

City palasi todellisella rytinällä takaisin viheriölle, kun se voitti Arsenalin viime keskiviikkona numeroin 3-0. Burnley puolestaan käynnistelee vasta tänään koneistoaan ensimmäistä kertaa yli kolmeen kuukauteen.

Kotijengi lähtee illan matsiin selvänä ennakkosuosikkina. Burnley on ollut isosti altavastaajana aiemmissa matseissa Cityn vieraana, eikä tähän ole tänään odotettavissa muutoksia. Maaleja takuulla nähdään – Tuplauksen ensimmäiseksi kohteeksi lähteekin yli 2,5 maalin veto tähän mittelöön.

Pelivalinta #2: Bologna – Juventus: Juventus voittaa

Serie A:n sarjakärki Juventus koki viime viikolla kirvelevän tappion Coppa Italian finaalissa Napolin voittaessa rankkareiden jälkeen 1-0. Tänään stadionilla nähdään varmasti sisuuntunut Juventus, kun jengi lähtee hakemaan pisteitä Bolognalta.

Juventuksella ei ole varaa hukata tärkeitä pisteitä: Lazio hiillostaa kintereillä vain yhden pisteen päässä, kolmantena majailee Inter kuuden pisteen erolla.

Juventus on istunut tukevasti kuskin paikalla keskinäisissä kohtaamisissa, se on voittanut Bolognan peräti seitsemän kertaa putkeen. Vieraiden pitäisi tämä matsi ehdottomasti klaarata, joten Tuplauksen toiseksi kohteeksi painetaan Juventuksen voitto.

Tsekkaa myös: Klassikkovideo: Mika Nurmelan legendaarinen ”otteluennakko”

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here